The Battle Cats United! Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 447667
BandaiEN dabing

The Battle Cats United! [NSW]

V Battle Cats Unite! mohou až dva hráči hrát spolu nebo proti sobě v jednoduchém a lehkém bojovém systému. S více než 350 postavami koček se připravte na pořádnou jízdu!

O hře

  • Obrovské množství postavNechte se hýčkat širokou škálou kočičích postav, které přesahují vaši představivost! K dispozici je více než 350 kočičích postav. Hráči budou moci sbírat nové kočky z tobolkového automatu bez dalších poplatků. Těšte se na vývoj a výcvik těchto milých koček!
  • Široká škála herních fázíKaždý den bude k dispozici jiná kolekce etap! Vaše Kočky začnou svoji pouť dobytím planety v „Impérii koček“, poté budou pokračovat k větším výzvám v příběhových obloucích „Do budoucnosti“ a „Cats of the Cosmos“. Nebo můžete napadnout „Stories of Legend“, cestu napříč časem, abyste našli mýtické Cats of Legend. S těmito 300 pódii včetně denních etap Blitz si můžete užít a hrát.
  • Co-op Mód Spolupracujte s „Boosted Cannon“ v režimu pro dva hráče! Hráči mohou v bitvě sdílet pět postav. „Boosted Cannon“ je jedinečný prvek v režimu pro dva hráče. Proměňte prohranou bitvu na vítězství, protože síla vašeho děla se zdvojnásobí, když oba hráči střílejí v dokonalé synchronizaci! I když se blíží porážka, spolupráce může vyhrát den!
  • Jednoduchý systém bojováníMilovníci koček se radují! Hráči si budou moci vybrat své oblíbené kočky a vzít je do boje! Pravidla jsou jednoduchá: vyhrajte bitvu zničením nepřátelské základny!
  • Originální minihryDávejte si pozor na překvapivé objevení se výzev v minihrách, když budete postupovat hlavní hrou! Sbírejte odměny na základě vašeho skóre získaného po vyřešení výzvy. Užijte si tuto změnu tempa mezi bitvami tím, že se spojte se svými přáteli a zahrajte si celkem čtyři minihry!

Trailer

Recenze na The Battle Cats United!

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.