Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PC DVDBassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PS4Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PS5
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 451942
DovetailEN dabing

Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) [NSW]


Bassmaster Fishing 2022, oficiální videohra B.A.S.S., přináší vzrušující soutěžní lov velkých okounů. Ponořte se do zcela licencovaného obsahu ze série Bassmaster od amatérských soutěží až po ty elitní.

Úplně poprvé soutěžte jako některý z 10 profi rybářů z Elite Tour – nebo je vyzvěte na soutěž – na 8 různých skutečných místech. Šplhejte po žebříčku, získávejte sponzory a prožijte kariéru B.A.S.S, ve které se z vás může stát Bassmaster Classic Champion. Vyražte na vodu a soutěžte s ostatními hráči v celé řadě nových obřích režimů pro více hráčů a ovládněte globální žebříčky.

Vystupte z davu díky obsahu Deluxe Edition. jedinečný obal na loď Bassmaster Fishing 2022, značková kosmetika a vybavení B.A.S.S. a váš vlastní seznam výzev z Deluxe Edition, díky kterým se z vás může stát elitní rybář Bassmaster.

Klíčové vlastnosti

    • Režim kariéry: Soutěžte v rámci celé College Series, Opens a Elite Series a postupte do Bassmaster Classic, kde se z vás může stát šampion.

 

 

  • 10 profi rybářů:Hrajte za legendy, jako jsou Scott Martin, Hank Cherry a 8 dalších oficiálních profi rybářů - nebo hrajte proti nim.

 

 

 

  • Hra pro více hráčů:Vyzkoušejte si rozsáhlé online režimy v Bassmaster Fishing 2022 vyšplhejte po globálním žebříčku, užijte si režimy cross-play nebo se staňte šampionem v rámci Bassmaster Royale.

 

 

 



Recenze na Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.