Away: The Survival Series Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Away: The Survival Series - PS4
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 434137
PerpEN dabing

Away: The Survival Series [PS5]


Hrajte jako malý kluzák ve svém vlastním dokumentu o přírodě!


Klouzejte mezi stromy, bojujte s nebezpečnými predátory a objevujte krásná prostředí, když se vydáte na vysokou cestu za záchranou své rodiny.


  • Cesta do divočiny: Sledujte příběh mladého cukrového kluzáka na cestě za záchranou jeho rodiny. Vaše dobrodružství vás provedou rozsáhlým prostředím, protože objevíte pulsující svět překypující životem. Dávejte si však pozor na nebezpečí, která vás čekají.
  • Skrytá tajemství: Projděte se světem a dokončete hlavní příběh, nebo se vydejte mimo vyšlapané stezky a pusťte se do vedlejších úkolů, abyste odhalili skrytá tajemství tohoto odvážného nového světa.
  • Boj nebo let: Lovte malou kořist, bojujte s většími nepřáteli a nepozorovaně se plížte před dravci vrcholů pomocí skrytosti a obratnosti.
  • Hrajte i jako jiná zvířata: Podívejte se na svět ze zcela nové perspektivy a hrajte za brouky, ještěrky, kraby a další. Tato vzácná hratelná zvířata jsou skryta v prostředích AWAY - najdete je všechny?
  • Okouzlující hudební prostředí: Ponořte se do okouzlujícího orchestrálního soundtracku AWAY od Mike Raznicka, oceněného skladatele a zvukového režiséra dokumentárních filmů o přírodě, jako jsou BBC Planet Earth II a Life.

Recenze na Away: The Survival Series

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.