Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout - PS4
Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 402050
KoeiEN dabing

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout [NSW]


Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout začíná v celkem nové dějové linii. Pěkné RPG následuje hrdinské činy nezbedné teenagerky Ryzy, která sní o tom, jak uteče z jejího nudného vesnického života, spolu s její skupinou nezbedných kamarádů. Jednoho dne, když objeví zapomenutý ostrov, střetnou staršího čaroděje, který změní jejich životy navždy. Po přesvědčení, starý muž začne učiť Ryzu ve směru čarovných cest alchymie, posílajíc ji na dobrodružství, které ji nakonec navede na úlohu zachránit její rodné město od mysteriózní a smrtelné temnoty, která číhá pod povrchem.
Na to, aby mohli ukázat barevné prostředí obklopující Ryzu, GUST studio zavedlo více realistické stíny, které zrodilo svět, který je víc expanzivní a plný života. A co víc, fantastické stvárnění herních barevných postav pokračuje, posouvá sérii dále s mixem obou nové a staré vizuální jiskry.
Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout taktéž představuje RPG fanouškům celkem novému vylepšenému programu slučování, který dovoluje alchymistům vizuálně lepší pochopit efekty sloučenin.

Recenze na Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.