Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) - PS4Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) - PS5
Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
 
Kód produktu: 461554
KoeiEN titulky

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) [NSW]

 

O hře

Nejde o záchranu světa. V tomto dobrodružném RPG se neúspěšná st udentka Marie věnuje alchymii, dobrodružstvím a pátrání, přičemž se snaží ukončit studium za pět let. "Atelier Marie", původ série Atelier, byl předělán s novými prvky!
Na Královské akademii magie Marie selhává ve svých pokusech o studium alchymie. Jednoho dne jí profesor přidělí ateliér v rámci speciální maturity. Aby Marie promovala, musí dokončit předmět, který zapůsobí na jejího profesora. Nejprve se však Marie musí snažit zlepšit své alchymistické schopnosti, sbírat ingredience a vydělávat peníze na najímání dobrodruhů a nakupování receptů a náčiní. Přidejte to všechno k syntéze, bitvám a úkolům, které musí podstoupit, a je jasné, že má spoustu práce, než bude připravena ke zkoušce!
Je jen na vás, abyste si vybrali, kde začít! Tvrdě pracujte na absolvování akademie, ale určitě si to užijte.

Klíčové vlastnosti

  • Aktualizovaná grafika! Marie a přátelé ožili pomocí nejnovější technologie!
    Design postav a ilustrace událostí byly přepracovány a v remaku byly zavedeny i 2D animace. Kromě toho jsou nyní k dispozici 3D modely postav a pódií, takže si hráči mohou vychutnat pohled na roztomilé mini postavičky, když se pohybují po mapě a zkoumají.

  • Původ série Ateliér, přizpůsobený moderní době a vylepšený o hratelnost!
    Při zachování jednoduchosti a flexibility původní verze byl rozšířen a vylepšen návod a navigace ve funkcích hry. Způsoby pohybu po městě a sbírání předmětů v terénu byly také upraveny tak, aby vyhovovaly požadavkům moderní doby, díky čemuž je remake ještě pohodlnější a hratelnější.

  • Přidány nové prvky k dalšímu zlepšení herního zážitku!
    Fanoušky původní verze hry spolu s nováčky v sérii Atelier potěší spoustu nových prvků, které byly do remaku přidány. S novým režimem Unlimited Mode, který vám umožňuje hrát uvolněnějším tempem, a přidáním nových událostí, které umožňují interakci s novými postavami, si můžete dále užívat světu „Atelier Marie“.

Limited Edition obsahuje:

  • Hra Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg
  • Artbook
  • Soundtrack

Trailer


Recenze na Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.