Asus ROG CARNYX

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
5 169 Kč
4 419 Kč
Cena bez DPH: 3 652 Kč
 
 
Kód produktu: 472283
ASUS

Asus ROG CARNYX [90YH03Z0-BAUA00]

Uvolněte sílu hlasu

ROG Carnyx je kardioidní USB mikrofon profesionální kvality, který je vybaven 25 mm kondenzátorovou kapslí a vzorkovací frekvencí 192 kHz / 24-bit, která poskytuje přirozený a bohatý zvuk. Carnyx nabízí čisté a nepřerušované nahrávky díky vysokopropustnému filtru, který snižuje nízkofrekvenční šum, vestavěnému pop filtru, který zabraňuje vokálním výbušninám, spolu s kovovým držákem na nárazy, který minimalizuje vnější vibrace. Kromě toho, že vám nabízí nahrávky ve studiové kvalitě, Carnyx je vybaven také intuitivním tlačítkem ztlumení jedním dotykem a multifunkčním ovládacím knoflíkem, které pozvednou vaše zážitky z nahrávání a streamování na vyšší úroveň.

O produktu

    • 25 mm kondenzátorová kapsle studiové kvality
      Ve srovnání se standardními mikrofony, větší 25 mm kondenzátorová kapsle Carnyx zlepšuje výkon při nízkých frekvencích a poskytuje bohaté, přirozené a teplé vokální tóny.

    • 192 kHz / 24 - bitová vzorkovací frekvence
      Bezztrátové zpracování zvuku podporuje vysokou vzorkovací frekvenci 192 kHz / 24-bit, aby se zajistila vysoká věrnost reprodukce zvuku, která odráží všechny nuance vašeho hlasu.

    • Kardioidní polární vzor
      Kardioidní polární vzor zvýrazňuje zvuky zepředu a minimalizuje zachytávání zvuku ze stran a zezadu, díky čemuž je Carnyx ideální pro sólové streamy, hráče a podcastery.

    • HIGH - PASS filtr
      Integrovaný filtr odstraňuje nežádoucí nízkofrekvenční zvuky na pozadí pod 80 Hz, jako je dunění nebo bzučení, čímž zabraňuje tomu, aby váš hlas zněl zamlženě a pomáhá mu vyniknout.

    • Kovový držák nárazů
      Pevný celokovový držák na otřesy obsahuje elastické závěsné kabely, které izolují mikrofon od vnějších vibrací, jako jsou stisky kláves nebo kliknutí myší, které často přecházejí přes stůl.

    • Vestavěný POP filtr
      Pop filtr je vyroben z pěnových a síťových vrstev, aby se zabránilo rušivým zvukům, když se mikrofon používá zblízka.

    • Tlačítko ztlumení jedním dotykem
      Rychlým stisknutím tlačítka ztlumení vypnete mikrofon během nahrávání. Dotykové tlačítko funguje potichu, takže mikrofon nezachytává žádný zvuk pro nepřerušované nahrávání. O aktivaci vás navíc informuje LED indikátor.

  • Multifunkční ovládací knoflík
    Pomocí intuitivního ovládacího knoflíku upravte hlasitost mikrofonu a hlasitost multimediálního zvuku při monitorování sluchátek nebo zapněte/vypněte funkci vysokopropustného filtru.

 

Technická specifikace
Použití Hraní, Multimédia
Rozhraní Drátové
Konektor USB - A
Platforma PC, MAC
Citlivost mikrofonu -37 dB ± 3 dB (0dB= 1V/Pa, při 1 KHz)
Frekvenční odezva mikrofonu 20 Hz – 20 000 Hz
Osvětlení RGB
Aura Ano
Hmotnost 634 g
Kabel Kabel USB-A na USB-C (3 m)
Budiče mikrofonu 25 mm kapsle kondenzátoru
Vzorkovací frekvence 192 kHz
Bitová rychlost 24-bit Max SPL: 120 dB

Obsah balení:

  • Herní mikrofon ROG CARNYX
  • USB nabíjecí kabel
  • Dokumentace


Recenze na Asus ROG CARNYX

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.