Herní ovladač ASUS ROG Raikiri

Cena s DPH
2 339 Kč
Cena bez DPH: 1 933 Kč
 
 
Kód produktu: 461721
ASUS
 
Chceš ušetřit 760 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 579 Kč

Herní ovladač ASUS ROG Raikiri [90GC00X0-BGP000]

ROG Raikiri

Ovladač ROG Raikiri obsahuje dvě zadní tlačítka, levou a pravou spoušť s krátkým a plným rozsahem pohybu plus přizpůsobení mrtvé zóny, vestavěný ESS DAC pro špičkový zvuk, citlivost joysticku a přizpůsobení křivky odezvy. ROG Raikiri je ideální pro hraní na PC, notebooku nebo konzoli Xbox nové generace.





Úplná kontrola ve vašich rukou

PC ovladač ROG Raikiri přenese všechny potřebné příkazy do dlaně. Obsahuje inovativní zadní tlačítka, která lze naprogramovat a použít jako klávesové zkratky nebo pro přepínání citlivosti joysticku. Levá a pravá spoušť nabízejí krátký a plný rozsah pohybu, přičemž mrtvé zóny lze snadno nastavit pomocí softwaru Armory Crate. Nabízí plné možnosti přizpůsobení, včetně citlivosti joysticku a křivky odezvy, Raikiri je ideální pro hraní na PC, notebooku nebo konzoli Xbox nové generace. A pokud máte herní náhlavní soupravu, vestavěný ESS DAC vám poskytne špičkový zvuk ve hře.


Intuitivní zadní ovládací prvky

Získejte převahu díky ergonomickým levým a pravým tlačítkům, která jsou snáze dosažitelná a poskytují uspokojivý hmatový pocit při každém kliknutí. Kromě toho lze tlačítka naprogramovat i na klávesové zkratky ve hře nebo vyladit citlivost joysticku za běhu.

Volitelné krokové spouštěče

Levá a pravá spoušť nabízejí plný rozsah pohybu a zahrnují režim krátkého uzamčení spouště. Spouštěcí mrtvé zóny lze přizpůsobit pomocí Armory Crate tak, aby vyhovovaly preferencím uživatele.




Mimořádně přizpůsobitelné

Použijte software Armory Crate pro mapování tlačítek, úpravu osvětlení RGB Aura, sílu vibrací, spuštění mrtvé zóny a křivky odezvy joysticku. Ovládání je jednoduché a můžete si jej přizpůsobit v jakékoli hře.




Prémiový zvuk

Zapojte náhlavní soupravu a vychutnejte si prémiový a kvalitní zvuk do posledních detailů napájený vestavěným ESS DAC. Mezi další funkce patří 3,5mm konektor pro sluchátka či tlačítko ztlumení zvuku což vám zajistí ztlumení zvuku tehdy, když to nejvíc potřebujete.

 

Technická specifikace
Kompatibilita: Windows 10
Windows 11
Xbox Series X|S
Xbox One
Konektivita: Kabel
I/O port: USB-C
3,5mm jack
Zvukový výstup: 3,5 mm analogový audio port kompatibilní pro Xbox a PC (Windows)
Vstup pro mikrofon: 3,5 mm analogový audio port kompatibilní pro Xbox a PC (Windows)
Kabel: 3 m odpojitelný kabel USB-C na A
Rozměry: 103 x 64 x 155 mm
Hmotnost: 300 g

Obsah balení:

  • 1 x Gamepad ROG Raikiri
  • 1 x USB kabel Type-C do Type-A
  • 1 x Záruční kniha
  • 1 x Průvodce rychlým spuštěním
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Herní ovladač ASUS ROG Raikiri

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.