ASUS ProArt Display PA147CDV 14" IPS, Full HD, 100% sRGB, černý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
14 959 Kč
Cena bez DPH: 12 363 Kč
 
 
Kód produktu: 459173
ASUS

ASUS ProArt Display PA147CDV 14" IPS, Full HD, 100% sRGB, černý [90LM0720-B01170]

Profesionální pracant

ProArt Display PA147CDV je 14palcový kreativní nástroj s poměrem stran 32:9. Je vytvořen tak, aby tvůrcům umožnil a zefektivnil tvůrčí pracovní postupy ve studiu nebo na místě, a je vybaven intuitivním ovladačem ASUS Dial, přizpůsobitelným ovládacím panelem, 10 bodovým vícedotykovým ovládáním a podporou protokolu Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP 2.0). Monitor PA147CDV je ověřen společností Calman az výroby kalibrován na hodnotu Delta E <2 a pokrývá 100 % barevných prostor sRGB a Rec. 709 pro výjimečné barvy. Monitor PA147CDV vypadá dobře i po estetické stránce – získal ocenění Good Design 2021 a Computex d&i Gold 2021.

O produktu

    • Zefektivněte svůj pracovní postup
      Přizpůsobitelný ovládací panel nabízí nástroje a funkce, které potřebujete, a umožňuje vám rychle provádět úpravy pro efektivnější pracovní postupy. Pro jednodušší multitasking můžete dokonce použít režim rozdělené obrazovky a zobrazit zástupce různých aplikací vedle sebe.

    • Připravenost na tvůrčí jiskru
      S ProArt Display PA147CDV jste vždy připraveni na nápad. Dělejte si poznámky nebo skicujte na cestách pomocí stylusu nebo jej připojte k notebooku pomocí jediného kabelu.

    • Psaní nebo kresba
      Díky podpoře MPP 2.0 si můžete pomocí pera nebo stylusu zapisovat nebo kreslit nápady, kdykoli vás přepadne inspirace.

    • Kreativita s otočením
      ASUS Dial je navržen pro práci s kompatibilním softwarem Adobe, jako je Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro a After Effects. Přizpůsobené klávesové zkratky umožňují zvětšovat a zmenšovat obrázky nebo upravovat velikost štětce pouhým otáčením voliče ASUS Dial. Výchozí rozhraní si dokonce můžete přizpůsobit vlastnímu stylu práce.

    • Zkušenost v plných barvách
      Široký 100% barevný gamut sRGB a 100% barevný gamut Rec. 709 nabízí živější barvy a zajišťuje sytější základní barvy, jako je červená, zelená a modrá a bohatší sekundární barvy. Vychutnejte si čisté a výrazné odstíny díky přesné a věrné reprodukci barev. Přesnost barev Delta E <2 znamená, že vaše snímky jsou na obrazovce reprodukovány přesně, takže přesně vidíte, jak budou vypadat.

    • Rychlé nastavení barevného gamutu
      Exkluzivní předvolba ProArt od společnosti ASUS nabízí několik režimů pro rychlé nastavení barevného gamutu. Ať už třídíte barvy, upravujete videa nebo manipulujete s fotografiemi, můžete je snadno přepínat a přizpůsobovat svým potřebám.

    • Bohaté možnosti připojení
      PA147CDV nabízí množství portů, které uspokojí vaše kreativní potřeby. Dva porty USB-C zajišťují vstup videa a napájení prostřednictvím jediného kabelu a další flexibilitu nabízí port HDMI pro připojení k různým vstupním zdrojům.

    • Vestavěný nastavitelný stojan
      PA147CDV má design oceněný mnoha cenami, který získal ocenění Good Design 2021 a Computex d&I Gold. Jeho patentovaný mechanický stojan umožňuje nastavit displej do ideálního úhlu. Položte PA147CDV naplocho na stůl, abyste mohli kreslit, nebo jej naklopte do téměř vertikální polohy, abyste mohli sledovat časovou osu v aplikaci pro střih videa. Jednoduše nastavte správný úhel náklonu podle toho, co právě děláte.

  • ASUS Flicker-Free
    Technologie ASUS Flicker-Free zajišťuje pohodlnější sledování díky redukci blikání na obrazovce, čímž minimalizuje namáhání očí, bolesti hlavy a únavu očí, které se mohou objevit při dlouhých hodinách strávených před displejem. Exkluzivní technologie ASUS Ultra-Low Blue Light chrání vaše oči před škodlivým vyzařováním modrého světla pomocí čtyř nastavení filtru modrého světla, která jsou snadno dostupná prostřednictvím nabídky na obrazovce.
proart

Klíčové vlastnosti

  • 14palcový panel IPS s rozlišením Full HD (1920 x 550) , poměrem stran 32:9, 10bodovým multitouchem a podporou protokolu Microsoft Pen 2.0.
  • Ověřeno společností Calman a kalibrováno z výroby na hodnotu Delta E <2 pro výjimečnou přesnost barev se 100% pokrytím sRGB a 100% pokrytím Rec. 709.
  • ASUS Dial a Control Panel poskytují zkratky v podporovaném kreativním softwaru Adobe.
  • Patentovaná mechanická konstrukce stojanu se plynule rozkládá a podpírá displej v orientacina výšku nebo na šířku, aby vyhovoval různým scénářům tvůrce.
  • Obsahuje jeden standardní port HDMI a dva porty USB typu C (režim DP Alt) pro připojení různých zařízení.
  • Monitory ASUS Eye Care jsou vybaveny technologiemi Flicker-free a Low Blue Light s certifikací TÜV Rheinland, které zajišťují pohodlné sledování.

 

Technická specifikace
Základní parametry
Úhlopříčka 14"
Rozlišení 1920 x 550 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvence 60 Hz
Doba odezvy 5 ms (GTG)
Poměr stran 16:9
Rozteč bodů 0,179 mm
Jas 400 cd/m2
Podpora barev 16,7 milionů
Vlastnosti obrazovky
Úhel horizontálního pohledu 178°
Úhel vertikálního pohledu 178°
Tvar obrazovky rovná
Naklonění +25° ~ 70°
Otočení 0° ~ 90° ve směru hodinových ručiček
Výbava
Reproduktory 2 x 1 W
Vstupy/výstupy 2 x USB-C
1 x HDMI
Funkce Blue light reduction
Flicker free
Ostatní
Napájení 100 - 240 V, 50/60 Hz
Spotřeba 10 W
Rozměry produktu 357,23 x 127,66 x 20,71 mm
Hmotnost 0,95 kg

Obsah balení:

  • ASUS monitor
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na ASUS ProArt Display PA147CDV 14" IPS, Full HD, 100% sRGB, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.