ASUS TUF Gaming F15 i5-11400H, 16GB, 512GB SSD, RTX3060 (6GB), 15,6" FHD vIPS 144Hz, No OS, Graphite Black

+ Dárek:100€ darčekový cestovný poukaz Conex v ceně 2599,- Kč, Herní myš ASUS ROG Gladius II Core v ceně 729,- Kč
Cena s DPH
23 389 Kč
Cena bez DPH: 19 330 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 448927
ASUS

ASUS TUF Gaming F15 i5-11400H, 16GB, 512GB SSD, RTX3060 (6GB), 15,6" FHD vIPS 144Hz, No OS, Graphite Black [FX506HM-HN114]

Dárek - Herní myš ASUS ROG Gladius II Core v ceně 729,- Kč


ROG Gladius II Core lehká, ergonomická, kabelová optická herní myš se senzorem 6200 dpi, exkluzivním designem výměnných spínačů od ROG a osvětlením Aura Sync


  • Klasická ergonomie ROG Gladius, s oddělenými levými a pravými tlačítky, odlehčeným designem a odolnými protiskluzovými bočními držadly s ikonickým ROG logem
  • Optický senzor PAW3327 herní úrovně s až 6200 DPI pro rychlé a přesné sledování
  • Exkluzivní design výměnných spínačů od ROG pro změnu odporu kliknutí a prodloužení životnosti myši
  • Intuitivní software ASUS Armoury II pro snadné přizpůsobení tlačítek, nastavení výkonu a osvětlení
    ROG Gladius II Core využívá klasického herního ducha optické myši Gladius do přístupné nové podoby se sportovními protiskluzovými hranami zdobenými reliéfem ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé levé a pravé tlačítko pro přesnou odezvu a přesné ovládání. Díky ergonomii pro pravou ruku pro maximální pohodlí a lehké konstrukci šetřící vaše zápěstí, výměnným spínačem a integrovanému osvětlení Aura Sync je Gladius II Core připraven pro jednoznačné vítězství.
    Díky optickému senzoru PAW3327 herní úrovně je ROG Gladius II Core dokonalou zbraní pro vaše vítězství a poskytuje citlivost 200 až 6200 dpi pro výjimečnou přesnost. Sleduje také až 220 palců za sekundu (IPS) při zrychlení až 30 g, což vám umožňuje útočit a odrážet útoky tak rychle, jak je třeba pro získání nadvlády nad herním bojištěm. Rovněž jsme optimalizovali interiér Gladius II Core, což vedlo k vysoce výkonné herní myši, která je o 20% lehčí než původní Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmírňuje bolesti zápěstí a únavu, takže můžete hrát déle.
    Design exkluzivních výměnných spínačů ROG umožňuje personalizaci na zcela novou úroveň tím, že umožňuje snadnou výměnu spínačů myši. To znamená, že máte možnost nainstalovat spínač požadované síly a zpětné vazby a můžete vyměnit opotřebované nebo zlomené spínače a prodloužit tak životnost myši.
    ROG Gladius II Core přináší nejvyšší herní komfort, vítězství za vítězstvím, hru za hrou. Její obrysy a další konstrukční detaily, jako jsou texturované boční panely, byly vyvinuty s využitím důmyslných zkoušek. Výsledkem je herní myš, která se pohodlně vejde do pravé ruky a je optimalizována zejména pro styly úchopů typu palm, claw a fingertip.
    S osvětlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svůj herní styl o úroveň výš. Naplno přizpůsobte svou myš pomocí nekonečného spektra barev a řady dynamických světelných efektů. Celé osvětlení můžete synchronizovat s neustále rostoucím portfoliem hardwaru, který podporuje systém Aura Sync, a můžete si tak vytvářet skutečně personalizované herní prostředí.
    ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pro konfiguraci periferií, který nabízí rozsáhlé ovládací prvky. Intuitivní uživatelské rozhraní vám umožní snadno vyladit ROG Gladius II Core přesně podle vašich představ a vaší hry – upravte nastavení výkonu a kalibraci povrchu, programujte a mapujte tlačítka, přizpůsobte světelné efekty a další. Můžete dokonce sledovat hardwarové statistiky během hraní pro analýzu dat.
    Technická specifikace:

     

  • Optický senzor 200-6200 DPI pro rychlé a přesné sledování
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximální rychlost 220 IPS
  • Maximální akcelerace: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovatelných tlačítek
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozměry a hmotnost: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
Zobrazit celý popis dárku



Získej Game Pass Ultimate pro PC ve slevě! Podmínky se dozvíš po kliknutí na banner!

Spolehlivá herní mašina

Chcete si užívat na úplné maximum? Hledáte zařízení, které disponuje neoblomným výkonem? Prahnete po herním stroji, na který se budete moci spolehnout? Tak to jste tady správně. ASUS TUF Gaming F15 představuje výkonnou herní mašinu, která v sobě kombinuje sílu potřebnou ke zvládání náročných herních momentů, dlouhou výdrž baterie a charakteristickou odolnost notebooků z rodiny TUF Gaming.

 



Neoblomný výkon

ASUS TUF Gaming F15. Šampion zrozen na bitevním poli. Abyste si mohli užívat oblíbené párty na úplné maximum, je ASUS TUF Gaming F15 vybaven procesorem Intel Core i5 10300H (2.5/4.5 GHz 4 jádra/8 vláken), 8 GB, DDR4 SODIMM (slot) operační pamětí a bleskurychlým 5. 2 PCIe/NVMe, díky čemuž už nebudete na bitevním poli a v hektických herních momentech absolutní limitování. Dejte prostor svým reflexům a instinktům a jděte si nekompromisně pro vítězství.



Přizpůsobitelná síla

Možnost se adaptabilně přizpůsobovat na právě nastalé situace činí z běžných hráčů šampiony. Abyste si i vy mohli dopřát absolutně flexibilní přizpůsobení svého výkonu v jakékoli situaci, je pro vás nachystaná zbrojnice nesoucí název TUF Gaming Armory Crate. Díky sjednocení ovládání systému a osvětlení vám doručí intuitivní nastavení, která budete mít vždy na dosah ruky. Upravujte a definujte své profily pro jednotlivé hry a vždy, když daný herní titul zapnete, vše bude nastaveno tak, jak jste si přáli a tak, abyste opět mohli dominovat.



Zvuk, který dává smysl

Zvuk je pro každého gamera mimořádně důležitý. Ovlivňuje to, jak jsme schopni se ve hře orientovat a často představuje rozhodující faktor, který určuje, zda zvítězíme nebo odejdeme jako poražení. Abyste se na zvuk notebooku ASUS TUF Gaming F15 mohli kdykoli spolehnout, je vybaven technologií DTS:X Ultra, která poskytuje vysoce věrný 7.1 virtuální prostorový zvuk. Získejte výhodu nad svými soupeři díky vylepšenému prostorovému povědomí a identifikujte polohu nepřítele rychleji, než byste čekali.



Zůstaňte v chladu

Komplexní chlazení zajišťuje, že každý notebook z řady TUF Gaming udrží vysoký výkon a efektivitu po dlouhou dobu životnosti. Několik tepelných trubek a tři chladiče rychle odvádějí teplo od hlavních komponentů i při intenzivním hraní. Samočistící design chlazení se stará o to, aby chladící systém každého zařízení zůstával dlouho silný, zatímco provozní režimy vyvažují výkon a hladinu hluku pro konkrétní úkoly.



Software Armoury Crate

Funkce Armory Crate sjednocuje ovládání systému a osvětlení tak, aby vám poskytla základní nastavení na dosah ruky v jediném nástroji. Její rozsáhlé možnosti přizpůsobení vám umožňují nastavit estetické efekty, doladit herní profily a upravit nastavení zvuku podle vašich preferencí. Díky scénářům scénářů Scenario Profiles můžete definovat a přizpůsobit předvolby, které automaticky upraví výkon a další nastavení při spuštění vašich oblíbených aplikací a her. Získejte úplnou kontrolu nad svými zkušenostmi a plně je přizpůsobte vašim požadavkům.

 

Technická specifikace
Procesor: Intel Core i5-11400H (2.7 / 4.5 GHz 6 jader)
Paměť: 16 GB DDR4 3200 MHz
Pevný disk: 512 GB M.2 PCIe/NVMe (slot) SSD
Displej: 15.6" FHD (1920 x 1080) 16:9, 144 Hz, IPS-Level, matný
Grafická karta: NVIDIA GeForce RTX 3060
Připojení: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth 5.2
Rozhraní: 1 x USB 2.0 Type-A
2 x USB 3.x Gen 1 Type-A
1 x Thunderbolt kompatibilní s USB-C
1 x 3.5 mm Combo Audio Jack
LAN: ano
HDMI: ano
Operační systém: bez operačního systému
Baterie: Li-ion 4-článková 90 Wh
Klávesnice: Podsvícená
Hmotnost: 2300 g
Rozměry: 360 x 256 x 22,8 mm

Recenze na ASUS TUF Gaming F15 i5-11400H, 16GB, 512GB SSD, RTX3060 (6GB), 15,6" FHD vIPS 144Hz, No OS, Graphite Black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.