Asterix & Obelix XXL 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Asterix & Obelix XXL 2 - PC DVDAsterix & Obelix XXL 2 - PS4Asterix & Obelix XXL 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 459222
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL 2 [PS5]

 

O hře

Při Tutatisovi! Nezdolní Galové se vracejí v nové videohře a jsou v lepší formě než kdykoli předtím!

Asterix & Obelix XXL 2 je znamenitá směs akce a dobrodružství, která úspěšně kombinuje komedii s arkádovou hratelností a dokáže oslovit hráče všech věkových kategorií.

Kam se ale poděl Panoramix? Zdá se, že vousatý druid se spřáhl s Juliem Caesarem a zmizel neznámo kam! V galské vesnici to teď kvůli tomu pořádně vře. Její obyvatelé musí přijít této záhadě na kloub! Náčelník Majestatix proto posílá Asterixe s Obelixem, kteří dobrou bitvou nikdy nepohrdnou, do Říma na misi zvláštní důležitosti. Zde naši hrdinové nacházejí nový zábavní park, Las Vegum, postavený slovutným římským císařem. Proč ale? A co vlastně Panoramix skrývá?

Klíčové vlastnosti

  • Hrajte za Asterixe s Obelixem
    Zkoumejte Las Vegum s oblíbenou dvojicí nerozlučných Galů, jak jinak než doprovázenou jejich věrným psím společníkem Idefixem, který v šarvátkách s římskými legionáři dozajista rád přiloží packu k dílu. A pomůže vám nejen on – vaší zbraní číslo jedna proti Římanům pochopitelně zůstává jedinečný kouzelný lektvar! Přepínejte mezi mazaným Asterixem a nadlidsky silným Obelixem, abyste se vypořádali s hordami Římanů, vyřešili hádanky a překonali množství výzev, které na vás čekají!
  • Unikátní a poutavé dobrodružství
    Objevte dosud neviděný obří zábavní park Las Vegum! Naši dva bezstarostní dobrodruzi si klesnou cestu tímto do detailu propracovaným pestrobarevným světem, který zůstává věrný slavné komiksové sérii Reného Goscinnyho a Alberta Uderze. Hraní za Asterixe s Obelixem představuje zážitek, který opravdu stojí za výlet zpět časem až do roku 50 před Kristem!

  • Zábava pro hráče každého věku
    Ať už patříte ke skalním fanouškům nezdolného galského kmene, nebo jste je dobrodružství právě objevili, Asterix & Obelix XXL 2 je atraktivní hrou pro každého, při které se budete královsky bavit. Při tom si můžete vychutnat spoustu poschovávaných odkazů a navíc i pátrat po speciálních bonusech. Zamilovat si roztomilé herní postavy i kouzelné prostředí je v této hře opravdu jednoduché.
  • Moderní verze legendární hry
    Asterix & Obelix XXL 2 posouvá původní herní zážitek z roku 2006 na zcela novou úroveň. Vylepšená grafika vzdává hold komiksovému zpracování a hratelnost byla kompletně přepracována tak, aby mlácení Římanů bylo ještě zábavnější! Hra obsahuje také nový systém pro vylepšování vašich schopností a možnost plnit speciální výzvy! Na zkušenější hráče pak čeká i nový režim obtížnosti.

Trailer


Recenze na Asterix & Obelix XXL 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.