Asterix & Obelix: Heroes Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Asterix & Obelix: Heroes - PC CIABAsterix & Obelix: Heroes - PS5Asterix & Obelix: Heroes - Xbox Series X|SAsterix & Obelix: Heroes - NSW
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 464856
NACONEN titulkyJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 589 Kč

Asterix & Obelix: Heroes [PS4]

 

O hře

Asterix již více než 60 let přináší radost fanouškům všech věkových skupin po celém světě. Toto je také cíl hry Asterix & Obelix: Heroes, která byla navržena pro všechny včetně hráčů – díky zcela novému konceptu zasazenému do světa slavných Galů.
Asterix & Obelix: Heroes je strhující karetní hra s mechanismy RPG, která hráčům umožňuje sbírat své oblíbené galské hrdiny a připravit se na epické bitvy proti Římanům. Během dobrodružství budou mít hráči příležitost získávat nové karty s jedinečnými vlastnostmi, zúčastnit se napínavých výzev a zapojit se do událostí po celé mapě. Fanoušci této značky budou mít určitě radost, že mohou zavítat na slavná místa, setkat se se známými postavami a objevit charakteristický výtvarný styl, díky kterému jsou Asterixova mnohá dobrodružství tak zapamatovatelná.


Balení neobsahuje médium a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.


Recenze na Asterix & Obelix: Heroes

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.