Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) - PS4Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 402521
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) [NSW]

Limitovaná edicie obsahuje hru a 2 figurky Asterixe a Obelixe.



Dobrodružství, které můžete sdílet plné zábavy, fackování a přátelství.

Píše se rok 50 před Kristem. Celá Galie je okupována Římany... Celá Galie? Kdepak! Jedna vesnice, ve které sídlí neporazitelní Galové, nadále odolává uchvatiteli. A život neníí lehký pro Římské legionáře, kteří obývají opevněné kempy Totorum, Aquarium, Laudanum a Compendium.

Mír vládne v malé vesnice Amorican, kde si vesničané žijí vlastním životem. Naši dva hrdinové, Asterix a Obelix, loví divvočáka, kovář se hádá s rybářem a náčelník vesnice se prochází po hradbách.

V jeden den, vesnický druid, Panoramix, dostane prapodivný dopis. Je od Aviny Gandir, vysoké kněžky Thule! Varuje druida před velkým nebezpečím pro jeho lid a žádá od něj, aby vzal mysteriózní Menhir ven ze skrýše.

Vydejte se na vzrušující dobrodružství a ponořte se do světa Asterixe! Sami, anebo v lokální kooperaci, objevujte zemi Římského impéria a odhalte záhadu Crystal Menhir a jeho neuvěřitelnou moc!

  • Zdokonalte své zručnosti se záhadným Crystal Menhir ve všech jeho formách: kamenný menhir, ledový menhir, ohnivý menhir a magnetický menhir!
  • Poprvé v Asterix XXL sáze, hrajte jako Asterix a Obelix v lokální kooperaci pro dva hráče! Je to fantastické dobrodružství pro rodinu anebo přátele.
  • Zažijte nový příběh Asterix komiksového světa a objevujte území Římskeho impéria.
  • Najdete zde Vaše nejoblíbenější postavy, ako například Panoramixe, Trubadixe a Majestatixe, taktéž potkáte i nové postavy s vtipnými jmény!
  • Splňte různé boční úkoly a posbírejte schované objekty napříč úrovněmi.
  • Budete schopní najít všechny odkazy na filmy skryté ve hře?



  • Recenze na Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.