Assetto Corsa Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assetto Corsa - PC CIABAssetto Corsa - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 348578
505EN dabing

Assetto Corsa [PS4]


Preciznost a dokonalost jsou základem historie studia Kunos Simulazioni, jednotky v tvorbě softwarových modelů pro nesčetných automobilových výrobců, které nyní přináší průkopnický závodní simulátor, Assetto Corsa na domácí konzole.

Assetto Corsa zvyšuje úroveň simulace fanatických zaměřením na čistý závodní realismus, s laserovou přesností napříč všemi aspekty hry, od puntičkářský ovládání automobilů, po laserově změřeny tratě. Assetto Corsa představuje více než 90 vysoce výkonných vozů, všechny vyrobené posedlou úrovní detailů a každé s na zakázku vyrobeným ovládáním a výkonem modelovanými podle skutečných dat a telemetrie od výrobců. Za využití laserové technologie skenování hra Assetto Corsa přináší nejvyšší možnou úroveň přesnosti. Hra přináší 24 nastavení tratí z 16 legendárních okruhů, pokročilý engine fyziky, který byl vyroben za využití praktických zkušeností od elity motorsportu, který zahrnuje aspekty a prvky reálných automobilů, dosud nevídané v simulátorech, jako například ploché místa pneumatik a tepelné cykly. Je dostupných plno závodních módů v single a multiplayeru a úpravy umožňují hráčům přizpůsobit si zážitek úpravou řízení a závodního nastavení všech automobilů ve hře pro ztotožnění se s jejich závodním stylem.

  • Představuje více než 80 výkonných automobilů, všechny jsou unikátní reprodukovány ve spolupráci s nejprestižnějšími výrobci.
  • Zahrnuje legendární okruhy jako Silverstone, Monza a Nürburgring-Nordschleife, všechny vyrobené za pomoci technologie Laser Scan.
  • Pokročilá fyzika doručuje ultimátní, realistický závodní zážitek, jaký jste dosud neviděli v žádném závodním simulátoru.
  • Vícero závodních módů, které zahrnují single player kariéru, unikátní akce, výzvy a multiplayer.
  • Driver Assist umožňuje hráčům s jakýmikoliv zkušenostmi závodit s ovladačem, nebo podporovaným závodním volantem

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na Assetto Corsa

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.