Assetto Corsa Competizione Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assetto Corsa Competizione - PS4Assetto Corsa Competizione - Xbox Series X|SAssetto Corsa Competizione - XBOX ONE
Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
Kód produktu: 438832
MilestoneEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 739 Kč

Assetto Corsa Competizione [PS5]

Assetto Corsa Competizione je nová oficiální videohra GT World Challenge. Díky mimořádné kvalitě simulace vám hra umožní zažít skutečnou atmosféru šampionátu homologovaného FIA GT3, kde soupeříte s oficiálními jezdci, týmy, auty a okruhy, reprodukovanými ve hře s nejvyšší dosaženou přesností. Závody Sprint, Endurance a Spa 24 Hours ožijí s neuvěřitelnou úrovní reality v režimu pro jednoho i v režimu pro více hráčů.

Jako naživo

Assetto Corsa Competizione se zrodilo z dlouodobých zkušeností KUNOS Simulazioni a naplno využívá Unreal Engine 4 na zabezpečení fotorealistických povětrnostních podmínek a grafiky, nočních závodů, animací snímání pohybu, díky čemu dosahuje nový standard v oblasti realizmu a pohlcení jízdy. Tešit se můžete na věrně stvárněný výkon a zážitek z jízdy skutečných vozidel GT World Challenge prostřednictvím sofistikovaného matematického modelu, který přesně kopíruje přilnavost pneumatík, aerodynamický vliv, parametry motoru, odpružení a elektronické systémy, které určují rovnováhu vozidla, jako i vliv mechanického poškození na jízdní vlastnosti auta. Kromě toho Assetto Corsa Competizione zajišťuje plnou kompatibilitu s širokou škálou periférií od gamepadů až po profesionální volanty.

Legendy ožijí

Assetto Corsa Competizione je navržena tak, aby inovovala, bude propagovat eSports, přivede hráče do centra GT World Challenge a posadí je za volant Ferrari, Lamborghini, McLarens a mnohých dalších prestižních závodních vozidel GT, všechny jsou reprodukované s vynikající úrovní detailů.

Grafika nové generace

Unreal Engine 4 zaručuje fotorealistické vykreslování a přesné znázornění scénářů, materiálů auta a povětrnostních podmínek. Díky vícekanálovému vzorkování zvuku skutečných vozidel GT hra spostředkovává podmanivé a pohlcující akustické prostředí a realistické efekty prostředí. Technologie snímání pohybu se využívá na vytváření animací mechaniků a jezdců ještě realističtějším způsobem a zaručuje vysokou úroveň zapojení hráčů během závodů, zastávek v boxech a výměny jezdců.

Detaily

Dokonce i sekundární detaily jsou věrně reprodukované, abyste cítili vzrušení z toho, že jste v kokpitu skutečného závodního auta. Dveře, stěrače čelního skla, světlomety, závodní světla, závodní vybavení a ovládací zařízení, jako je ABS, trakční kontrola, zapalování motoru a mapování ECU, jsou všechna pod správou řidiče, aby se zabezpečil nejlepší výkon a hráčovi nabídla úplná kontrola nad vozem.

Nejpřesnější okruhy

Díky technologii Laserscan je možné obvody vytvorit s maximální přesností: všechny obrubníky a detaily dokonale zapadají do jejich skutečných vzorů, aby byl herní zážitek co nejvěrnější realitě.

Pokročilé funkce pro Multiplayer

Dobře strukturovaný hodnotící systém bude hodnotit individuální výkon a jízdní chování s cílem odměnit nejcnostnější řidiče a podporovat fair play v online soutěžích. Funkce matchmaking zajišťuje, že můžete soutěžit se soupeři s podobnou úrovní zručností a snadno najít online závody, do kterých se můžete zapojit, zatímco žebříčky vám umožní porovnat výkon na jedno kolo s virtuálními piloty z celého světa se stejným autem, okruhem a počasím.

Intenzivní zážitek v Singleplayer módu

Režimy Career, Championship a Free Play nabízejí kompletní a přizpůsobitelný herní zážitek, a to i díky návodům a progresivním úrovním pomoci, které vám umožňují přizpůsobit obtížnost soupeře a ovládání stability vozidla vašim schopnostem. Speciální akce vám umožní získat z první ruky ty nejpozoruhodnější skutečné výzvy GT World Challenge.

Trailer


Recenze na Assetto Corsa Competizione

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.