Assassin’s Creed: Valhalla [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
669 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 414355
Ubisoft

Assassin’s Creed: Valhalla [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Ubisoft konečně ukončil čekání hráčů na další díl ze série Assassin Creed a představil nám hru Assassin Creed Valhalla, další pokračování v historii zahrnující akční dobrodružství, tentokrát přibližující prostředí Vikingů.


Valhalla představuje nejnovější hru v sérii od roku 2018 kdy spatřila světlo světa hra Assassin Creed Odyssey, která do série přidala celou řadu nových mechanik podobných RPG.


Ve hře budeme hrát za postavu Eivora, mocného Vikingského vůdce. Budete s ním vést svůj klan z pobřeží Norska do nového domova a to Anglie v 9.století. Budete objevovat tajemný otevřený svět, kde budete čelit brutálním nepřítelem, budovat svou vesnici a plenit pevnosti a hradby. Samotná mapa tedy bude zachycovat 4 království a část Norska.


V novém domovském prostředí se setkáte se Sasy včetně krále Alfréda Velkého z Wessexu, který váš klan nazývá pohany a plánuje se stát vládcem celé civilizované Anglie. Budete tak muset vytvářet spojenectví, bojové rozhodnutí a politické aliance, přitom už samotné dialogy mohou výrazně ovlivnit svět hry. Musíte se rozhodovat správně, abyste si vybudovali svou slávu a získali místo ve Valhalle.


Příběh se odehrává v temném období Evropy, kdy Římská říše zanikla, vše bylo rozdrobené a Vikingové zde hráli důležitou roli v obnově světa.


Budete moci hrát za muže nebo ženu s plnými úpravami postavy, od tetování, vlasů, bojovým malováním. Definování postavy bude hlubší a stejně i bojový systém, který vám dá možnost bojovat dvěmi zbraněmi, jako jsou sekery, meče a také skryté čepele, dokonce štíty a dokonce vést svou jednotku. Do boje se nyní přidají i rozmanitější nepřátelé. Nebudou chybět typické vikingské lodě a výpravy do lokalit, které můžete vyrabovat a získat odtud zásoby.


RPG mechaniky se tu ještě více rozšíří o nové směry, protože budete růst jak jako bojovník, tak i jako vůdce. Nezbytností jsou získávání nových schopností a vybavení. Přičemž se budete starat o samotnou vesnici. Budete přijímat nové členy klanu a stavět vylepšitelné budovy. Což znamená, že budete například vylepšovat kovárnu, aby mohl kovář vyrábět ještě lepší zbraně, budete stavět kasárna, abyste získali lepší bojovníky a podobně.


Vydejte se na cestu nelítostného boje, ať už na zemi nebo na vodě. Nečekejte ale, že vaše lodě budou mít kanóny nebo sedadla. Toto Vikingové nedělali. Loď bude vašim nejrychlejším způsobem přesouvání se a vracení se do domoviny před nelítostnými protivníky.


Novinkami ve hře bude i lov, nebo dokonce minihry, kde budou kostky nebo alkoholické hry, tradiční severské turnaje Flyting, což jsou vlastně něco jako rapové souboje. Vždyť přece každý bojovník si také potřebuje vydechnout a také se tím sbližovat se svým lidem.


Vezměte sekeru a štít, oblečte si brnění překryté kožešinou a vyražte do boje!




Recenze na Assassin’s Creed: Valhalla [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.