Assassins Creed: Revelations PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202150
UbisoftEN dabing

Assassins Creed: Revelations [PC DVD]

Když muž zvítězí ve všech svých bitvách a porazí své nepřátele, co ještě může dosáhnout? Ezio Auditore musí nechat svůj život za sebou při hledání odpovědí, při hledání pravdy.

Ve hře Assassins Creed: Revelations mistr zabiják Ezio Auditore se vydává ve stopách svého legendárního mentora, Altaira, na cestě za poznáním a odhalením. Jedná se o nebezpečnou cestu, která zavede Ezia do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí armáda Templářů hrozí destabilizovat region.

Jako přídavek k vynikajícímu Eziovmu příběhu, je součástí i vylepšený a rozšířený multiplayer, doplněný o nové módy, mapy a postavy, který Vám umožňuje otestovat své schopnosti vraha proti ostatním na celém světě.



  • Osvojte si smrtící dovednosti chytřejšího, efektivnějšího a smrtelnejšieho Ezia. Odstraňte své protivníky nasazením nového arzenálu zbraní a schopností, jako je vylešený pohyb a boj s noži. Vyzkoušejte nové úrovně hraní s možností výroby bomb a použitím Eagle Vision.
  • Kritikou oceňovaný multiplayer je ještě lepší, s úplně novými týmovými režimy.
  • Prozkoumejte nejvzdálenější kouty Anima, při odhalování tajemství minulosti Desmonda a získejte náhled do toho, co může přinést budoucnost.

  • Recenze na Assassins Creed: Revelations

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.