Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition) - PC CIABArmored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition) - PS4Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
 
Kód produktu: 461609
BandaiEN dabing

Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition) [PS5]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru Armored Core VI: Fires Of Rubicon a získejte speciální úpravu Melander C3 G13 "Tenderfoot".

O hře

Armored Core VI: Fires Of Rubicon je nová akční hra založená na konceptu řady Armored Core, která využívá znalostí FromSoftware z nedávného vývoje akčních her. Využívá typické akční hratelnosti a obohacuje sérii o zcela nový akční zážitek.
Na vzdálené planetě byla objevena nová záhadná látka, Rubicon 3. Očekávalo se, že tato látka jako zdroj energie dramaticky posune technologické a komunikační schopnosti lidstva. Namísto toho látka způsobila katastrofu, která pohltila planetu a okolní hvězdy plameny a bouřemi a vytvořila systém Burning Star.
Téměř o půl století později se stejná látka znovu objevila na Rubicon 3, planetě, která je nyní kontaminována a obklopena katastrofou. Mimozemské korporace a skupiny odporu bojují o kontrolu nad látkou. Hráč infiltruje Rubicon jako nezávislý žoldák a ocitne se v boji o látku s korporacemi a jinými frakcemi.

Klíčové vlastnosti

  • Napínavé bitvy s bossy
    Použijte širokou škálu útočných a obranných taktik na blízko i na velké vzdálenosti, abyste zlikvidovali mocné nepřátelské bossy.

  • Dynamické všesměrové bitvy
    Pilotujte svého robota v rychlých, všesměrových bitvách a využijte jeho mobilitu na zemi i ve vzduchu, abyste si zajistili vítězství.

  • Přizpůsobte si svého robota svému hernímu stylu
    Prozkoumejte širokou škálu herních a bojových stylů přizpůsobením sestavy svého robota mezi misemi. Vyberte si a vybavte své preferované části prostřednictvím robustního systému přizpůsobení, který může dramaticky změnit vaši herní strategii, manévrovatelnost a bojový styl, když se akce zintenzivní.

Launch Edition obsahuje:

  • Hra Armored Core VI: Fires Of Rubicon
  • Plakát
  • Umělecké karty
  • Nálepky

Trailer


Recenze na Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.