Arctic ventilátor P12 PWM PST bílý/průsvitný

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 467450

Arctic ventilátor P12 PWM PST bílý/průsvitný [ACFAN00132A]

Chlazení počítače je založeno na cirkulaci vzduchu a především ventilaci toho teplejšího ven ze skříně počítače. Přestože ventilátory uvnitř napájecích zdrojů do jisté míry tento problém řeší, jejich účinnost je často nedostatečná, v horších případech navíc produkují příliš mnoho hluku. Švýcarská firma Arctic Cooling tyto problémy řeší prodejem velmi kvalitních ventilátorů, jejichž třetí generace právě přichází na náš trh.

O produktu

    • Optimalizované pro statický tlak
      Při vývoji nového P12 PWM PST byl kladen mimořádný důraz na soustředěný proud vzduchu a tím i vysoký statický tlak. Ventilátor zaručuje mimořádně efektivní chlazení i při zvýšeném odporu vzduchu. Proto je P12 PWM PST obzvláště vhodný pro použití na chladičích a radiátorech.

    • Nízká hlučnost
      Otáčky ventilátoru lze snížit až do zastavení pomocí PWM. To umožňuje tichý provoz v IDLE a zároveň zaručuje maximální výkon v případě potřeby.

    • Perfektní vlastnosti
      Početní vylepšení, jako je aktualizovaná technologie motoru a nově vyvinutý design ventilátoru, výrazně zvýšily výkon ventilátorů P. V interních výkonnostních testech na úrovni 28 dB(A) nechali nové P -ventilátory za sebou mnoho konkurentů.

  • Efektivnější technologie
    Motor je poháněn PWM IC nejnovější generace, což umožňuje novému P12 PWM PST pracovat mnohem efektivněji než jeho předchůdci. To šetří energii bez snížení výkonu.
Technická specifikace
Velikost ventilátoru: 120 x 120
Počet ventilátorů: 1
Ložisko ventilátoru: Fluidní dynamické ložisko
Výška chladiče: 25 mm
Konektor: 4-pinový konektor + 4-pinová zásuvka
Otáčky: 200 - 1 800 ot./min
Průtok vzduchu: 56,3 CFM
Úroveň hluku: 22,5 dB
Podsvícení: ne
Materiál: plast
Rozměry: 120 x 120 x 25 mm
Hmotnost: 145 g

Obsah prodejního balení:

  • Ventilátor
  • Dokumentace


Recenze na Arctic ventilátor P12 PWM PST bílý/průsvitný

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.