Arctic chladič CPU Alpine 23 CO - AM4, AM5

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 468996

Arctic chladič CPU Alpine 23 CO - AM4, AM5 [ACALP00036A]

Budoucí kompatibilita

Arctic Cooling patří mezi přední společnosti v oblasti chlazení počítačových komponentů a její produkty jsou velmi oblíbené díky své kvalitě výkonu. Společnost AMD vydala socket AM5, nástupce své populární platformy AM4. Protože všechny mechanické rozměry zůstávají stejné, můžeme zaručit kompatibilitu chladičů ARCTIC s novými procesory AMD.

O produktu

    • Zlepšený výkon chlazení novým výrobním procesem
      Vysoká tepelná vodivost hliníku je plně zachována novým typem extruze. Tento nový výrobní proces vytváří výkonný, ale velmi kompaktní radiální chladič. Obzvláště tenká chladící žebra nového Alpine jsou rozvětvena ve tvaru Y. Tím se zvětšuje povrch chladiče a tím i chladící kapacita.

    • Lepší výkon – maximální FPS
      Žádné tepelné škrcení na vašem procesoru – i při vysokých rychlostech turbo hodin a přetaktování se Freezer 34 eSports DUO chladí potichu, takže můžete dosáhnout maximální FPS s minimálními hladinami hluku pro co nejplynulejší herní zážitek.

    • Široký rozsah otáček
      Alpine 23 CO je vybaven novou technologií motoru s velmi širokým rozsahem otáček řízeným PWM. To udržuje hladinu hluku na minimu a zároveň zaručuje maximální chladící výkon v případě potřeby.

    • Nižší spotřeba energie a minimální vibrace
      Nový Alpine 23 CO je poháněn aktualizovaným motorem a běží mnohem efektivněji než jeho předchůdci. Díky sinusové magnetizaci vytváří nový motor jen 5 % vibrací z komutace běžného stejnosměrného motoru. Tyto faktory přispívají k úspoře energie, snížení teploty cívky a snížení vibrací na minimum bez snížení výkonu.

    • Pro nepřetržitý provoz
      Dvojité kuličkové ložisko prémiové kvality umožňuje nepřetržitý provoz 24/7 bez nejmenších kompromisů ve výkonu. Prach a vysoká teplota ovlivňují toto ložisko mnohem méně než běžná objímková nebo jedno kuličková ložiska, a proto jsou perfektní volbou, když je spolehlivost nezbytná.

  • Jednoduchá a rychlá instalace
    Díky montážním klipům je instalace opravdu jednoduchá. Alpine 23 CO se jednoduše zasune do stávajících retenčních modulů AMD a pevně přišroubuje.

 

Technická specifikace
Intel Socket ne
AMD Socket AM5, AM4
Heatpipe neuvedeno
Materiál hliník
Počet lopatek 50 ve tvaru Y
Velikost ventilátoru 90 x 90 mm
Počet ventilátorů 1
Otáčky 200-2700 ot./min
Ložisko Dvojité kuličkové ložisko
Hlučnost neuvedeno
Regulace otáček auto
Konektor 4 pin
Doporučeno TDP do 65 W
Výška chladiče 65 mm
Podsvícení ne
Rozměry 98,6 x 121 x 65 mm
Hmotnost 275,5 g

Obsah balení:

  • Chladič
  • Dokumentace


Recenze na Arctic chladič CPU Alpine 23 CO - AM4, AM5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.