Arcade Spirits: The New Challengers Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Arcade Spirits: The New Challengers - PS4Arcade Spirits: The New Challengers - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 445173
PQubeEN dabing

Arcade Spirits: The New Challengers [PS5]

Arcade Spirits: The New Challengers je pokračováním hry Arcade Spirits z roku 2019, vizuálního románu o lásce a pixelech, ve kterém hledáte přátelství a romantiku při práci v arkádové hře. Nyní se karta obrátila, když hledáte přátelství a romantiku při HRANÍ v arkádě!

O hře

PŘÍBĚH
Ve vzdálené budoucnosti roku 20XX, alternativní časové ose, kde arkády nikdy nezmizely... jste ctižádostivý hráč hledající slávu e-sportů na Fist of Discomfort 2 Pro Tour. Hledáte partnera na hraní, připojíte se k týmu hráčů, kteří se setkávají v Good Clean Fun, kombinované pizzerii/prádelně/pasáži. Je na vás, abyste shromáždili tým a dozvěděli se více o tom, kdo jsou a jak nejlépe podpořit jejich sny. Poražte soupeře, dobijte turnaje, budujte vztahy a odhalte podivné arkádové spiknutí, když váš tým kráčí po cestě k vítězství!
HERNÍ MOŽNOSTI
    • Šest nových postav, se kterými se můžete spřátelit a zamilovat si, jakož i několik opětovných vystoupení oblíbených ze série.

    • Postavy od Molly Nemecek a pulzující synthwave melodie od Grega Mirlese!

    • Změřte svou osobnost pomocí Iris, vaší chytré virtuální asistentky. Můžete být laskavý, stálý, nepředvídatelný, odvážný nebo flexibilní!

    • Randíte s kýmkoli, kdo se vám líbí, bez ohledu na vaše zájmena, nebo se zcela zaměřte na budování přátelství.

Trailer


Recenze na Arcade Spirits: The New Challengers

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.