Amnesia: Memories & Amnesia: Later X Crowd (Day One Edition Dual Pack) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 444909
IdeaEN dabing

Amnesia: Memories & Amnesia: Later X Crowd (Day One Edition Dual Pack) [NSW]


Amnesia: Memories

  • Vyberte si jednoho z pěti mužů jako objekt vašeho milostného zájmu, každý s více rozvětvenými příběhovými cestami. Každá volba vytváří odlišný svět, kde postavy přebírají různé úkoly, což umožňuje více než 20 konců! Experimentujte ve výměně postav při hraní o samotě - nebo vezměte s sebou přítele na dobrodružství a společně se pusťte do chrámu!
  • Parametry ovlivňují váš vztah s budoucí láskou. Sledujte svůj vztah zde a ujistěte se, že nesměřujete ke špatnému konci!
  • Hrajte minihry jako Rock, Paper, Scissors a Air Hockey proti jiným postavám.
  • Odemkněte obrázky se zvukem v Galerii. Dotykem některých oblastí obrazu se přehraje dialog pocitů, které dříve nebylo možné vyjádřit.

Amnesia: Later x Crowd

  • Amnesia: Later – Počínaje okouzlujícím příběhem v NEW WORLD, můžete odemknout čtyři různé příběhové scénáře, od studia mnoha stran Waka ve WAKA'S WORLD až po AFTER STORY, který se odehrává po událostech Amnesia: Memories. V závislosti na trasách odemčených v AFTER STORY můžete dokonce slyšet svatební zvony.
  • Amnesia: Crowd – Vychutnejte si ještě více příběhových scénářů, než je napínavý strašidelný příběh SUSPENSE, kde musíte interagovat se svým prostředím, abyste unikli nebezpečí na každé cestě. Navíc, hrát různé caf? minihry v WORKING nebo karetní hry v TRUMP, za získávání bodů Orion k odemknutí událostí.


Recenze na Amnesia: Memories & Amnesia: Later X Crowd (Day One Edition Dual Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.