Aliens vs. Predator PS3-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 229677
SEGA

Aliens vs. Predator PS3-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:


Rebellion, vývojáři původního Aliens vs. Predator z roku 1999, Vám nyní přinášejí svou přepracovanou verzi klasického tématu střetu dvou mimozemských entit (Vetřelců a Predátorů).

Hráč se ujímá jedné z ras, přičemž se může chopit i úkoly klasického mariňáka. Možnost volby se projeví jednak v singleplayerové kampani, ale hlavně v multiplayerových bitvách, kde se navíc ukážou přednosti a naopak slabiny všech bojovníků.

Příběh nás přivádí na planetu BG-386, kde zdejší horníci objevili starodávnou pyramidu skrývající hrozivé temné tajemství. Bojovníci napříč galaxií se vydávají objev prozkoumat, přičemž hluboko v pyramidě se mezitím po staletích hibernace probouzí jedna z nejničivějších sil tohoto vesmíru.


  • Hra za mariňáka je přesnou adaptací atmosféry, jak ji známe z filmu. Budete se až po zuby ozbrojeni skrývat ve stínech a temných zákoutích. Jakmile jednou přijdete do akce, potvory z vesmíru poznají, co jste zač.
  • Za vetřelce hráč zjistí, jaké to je být tou nejděsivější a nejničivější bytostí ve vesmíru, se schopností pohybovat se po stěnách a stropech a útočit zezadu stiskem svých smrtelných ocelových tesáků.
  • Predátor je mistrovským lovcem. Kromě velkých zkušeností využívá ještě vyspělé technologie, jako v samotných ničivých zbraních, tak např. v několika módech nočního vidění.


Recenze na Aliens vs. Predator PS3-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.