Akai Katana Shin Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Akai Katana Shin - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 465483
ClearEN titulky

Akai Katana Shin [PS4]

 

O hře

Zažijte smyslové přetížení s přidáním CAVE do arény shmup, Akai Katana. Vstupte do epického příběhu odehrávajícího se v éře Taisho se třemi tituly z Caveovy série Akai Katana, které si získaly srdce vášnivé fanoušky stříleček.
Lidé objevili mocné Krvavé meče. Vyžaduje to lidské oběti, aby se uvolnila jejich nesmírná ničivá síla. Impérium použilo tyto meče k rozdrcení sousedních zemí. Katana je druhé vydání CAVE, které obsahuje horizontální boj v přepychovém HD. Připravte se na novou definici „kuličkového pekla“!
Akai Katana" je střílečka s bočním rolováním vydaná v roce 2010 v arkádách. Později byl v Japonsku vyroben port pro pokročilejší hardware pod názvem Akai Katana Shin a díky poměru obrazovky 16:9 se hra stala ještě intuitivnější. Nakonec Cave vytvořil třetí vydání, "Zetsu Akai Katana", ve kterém byla upravena kvalita života a vyváženost hry. Každá hra bude vyžadovat jinou taktiku, takže se připravte. Mezi nové funkce patří nové hudební aranžmá od Daisukeho Matsumoto, online žebříček a mnohem více.

Klíčové vlastnosti

  • Kvalitní herní režimy: Nabité funkcemi nastavení: Upravte možnosti, jako je hlasitost zvuku a zobrazení na obrazovce. Zapněte rám obrazovky, abyste viděli titulky pro hlasy postav během hry.

  • Trénink: Specifikujte fázi a upravte stav své jednotky, abyste mohli provádět individuální trénink.

  • Score Attack: Podívejte se, jak daleko můžete zajít pouze s jedním životem. Nejsou povoleny žádné nepřetržité hry s restarty. Uložte si hodnocení a hrajte odděleně od běžné hry.

  • Online žebříček: Podívejte se, jak se vaše skóre porovnává s ostatními hráči online.

  • Replay: Zaznamenejte a uložte herní data od začátku do konce pořadu. Kromě hraní a pozastavení přehrávání můžete také použít funkci Upravit na skok přímo do hry z určitého bodu v čase.

 

Fyzická edice obsahuje:

  • Akai Katana, první arkádová hra ze série vydaná v roce 2010. Kooperace pro 2 hráče.
  • Akai Katana Shin, verze pro domácí konzoli s poměrem stran 16:9 a novými herními funkcemi jako Hagane a Katana.
  • Akai Katana Zetsu, založený na Akai Katana s poměrem stran 16:9 s upravenou herní mechanikou

Trailer


Recenze na Akai Katana Shin

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.