Age of Empires 3 PC CD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50276
Microsoft

Age of Empires 3 [PC CD]

Přichází nová epocha real-time strategie. Objevil se nový svět - zatím nepřátelský, ale krásný, plný nových nápadů, promyšlených herních scénářů a nádherný na pohled. Vítejte ve světě nazývaném Age of Empires 3.

Hráč se vrací do příběhu světa v okamžiku kdy jej opustil na konci Age of Empires 2, v okamžiku kdy se evropské velmoci snaží prozkoumat a kolonizovat Nový svět. Na Vás jako hráči pak ujmout se jednoho z osmi národů.

Jednotlivé kampaně jsou seřazeny tak, že vytváří váš příběh v němž jako jedno z vodítek slouží i nový prvek - Domovské město. Vaše úspěchy, jako jeho vyslance se promítají i na jeho postavení v rámci státu i celé Evropy. Čím více prospíváte svému domovskému městu, tím více si cení Vaše služby a tím větší je i podpora, kterou Vám může poskytnout v dalších misích .

  • Prvek Domovské město zastupuje RPG prvek ve hře, který Vám poskytne důležitou podporu ve formě zásob a jednotek. Vaše úspěchy se promítají v síle vašeho města, které pak může produkovat třeba nový typ jednotek, nebo alespoň vylepšit ten stávající. Kdykoliv během mise se můžete na své domovské město podívat a třeba se poptat lidí jak smýšlejí o vašem počínání v Novém světě.
  • 8 různých národů za které můžete hrát, každý má své výhody a nevýhody
  • Španělé mají silnou armádu a dostávají posily nejrychleji ze všech národů. V domovském městě můžete vylepšovat vojáky, budovy a námořní jednotky.
  • Britové se díky osadníkům rychle stávají ekonomickou velmocí. Díky možnosti přezbrojit Mušketýry a Husary si udržují silnou armádu i na konci hry. V domovském měste je možné vyvíjet nové technologie a bitevní lodě.
  • Francouzi začínají s poměrně slabou armádou, ale protože mají silné Vesničanů, s nimiž mohou odrážet počáteční útoky. Francouzi mají nejsilnější kavalerii ve hře a navíc snadno vytvářejí spojenectví s domorodými Američany.
  • Portugalci začínají se dvěma základnami a tak mohou velmi rychle obsadit okolní území. Také m

  • Recenze na Age of Empires 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.