Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - PS4Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - Xbox Series X|SAgatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 463864
MicroidsCZ titulky
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 929 Kč

Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition) [PS5]

 

O hře

Dobrodružná hra Murder on the Orient Express, zasazená do roku 2023, oživuje klasický detektivní román Agathy Christie způsobem, který překvapí i její nejvěrnější fanoušky. Díky zcela novým prvkům přidaným k původnímu příběhu tak budete moci přežít tuto slavnou detektivní záhadu a její napínavé vyšetřování jako nikdy předtím.
Během cesty legendárním vlakem se známý soukromý detektiv Hercule Poirot snaží vyřešit vraždu, ke které ve vlaku došlo, obklopen jedinečnými postavami, z nichž každá skrývá vlastní tajemství, které by mohlo objasnit její motiv ke spáchání takového činu. Vyřešit tuto záhadu proto nebude pro Poirota jednoduché. S nečekanými zvraty na každém kroku bude nutné použít každý svůj důvtip i své nedostižné detektivní schopnosti, aby úspěšně rozluštil nalezené stopy a poskládal dohromady všechny události.
Ať už jste fanoušci kultovní klasiky Agathy Christie, milovníci záhadných vražd, nebo jen hledáte napínavá dobrodružství, tento nový příběh vám dozajista učaruje. Nastupte na palubu Orient expresu a vydejte se na cestu!

Klíčové vlastnosti

  • Věrná a zároveň rozšířená adaptace: Hra je věrnou, ale zároveň rozšířenou adaptací původního příběhu, do kterého byla přidána nová postava Joanny Locke. S ní můžete během hratelných vzpomínkových pasáží pravidelně opouštět prostředí vlaku.

  • Ztělesněte slavného detektiva Hercula Poirota: Nahlédněte do hlavy Hercula Poirota a vyvozujte závěry s využitím jeho myšlenkových map, rozšiřujících hru o další rozměr. Těšit se můžete i na množství hádanek souvisejících s manipulací s objekty, rozesetých napříč všemi kapitolami.

  • Bohaté dobrodružství se silnými zvraty: Připravte se na zásadní dějové zvraty, které vás udrží v napětí až do samého konce. Román Vražda v Orient expresu je proslulý tím, že nabízí jeden z nejlepších dějových zvratů v literární historii, a tato hra není výjimkou. Tentokrát se však příběh odehrává v roce 2023 a vy tak povedete vyšetřování ve zcela novém světle.

  • Brilantní detektivní dobrodružná hra: Vžijte se do rolí Poirota a Joanny, řešte hádanky a vyvozujte závěry ve snaze odhalit neúprosnou pravdu o vraždě. Z pohledu třetí osoby prohledávejte herní prostředí, konverzujte s postavami a při tom pátrejte po stopách a konfrontujte podezřelé.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Agatha Christie: Murder na Orientu Express
  • 48stránkový artbook
  • Původní digitální soundtrack
  • Knižní záložka v podobě lístku na Orient expres

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Agatha Christie: Murder on the Orient Express CZ (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.