Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ - PS4Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ - Xbox Series X|SAgatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ - NSW
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 462978
MicroidsCZ titulky

Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ [PS5]

 

O hře

Doprovázejte mladého detektiva Hercula Poirota do Londýna při plnění zdánlivě jednoduchého úkolu, během kterého má dohlížet na přepravu vzácného obrazu určeného pro blížící se výstavu, a vyřešte nový zapeklitý případ od vývojářského studia Blazing Griffin, které za předchozí Poirotovo herní dobrodružství – Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases – získalo v roce 2022 cenu BAFTA pro nejlepší skotskou hru.
Nečeká vás ale jen nové město a nové dobrodružství slavného Hercula Poirota, ale také setkání s novým společníkem - mladým pojišťovacím agentem Arthurem Hastingsem. Vůbec poprvé tak budete moci vyřešit novou detektivní záhadu ve spolupráci s dobře známým Poirotovým pomocníkem a přítelem.

Klíčové vlastnosti

  • Silný příběh
    Nechte se vtáhnout do světa Hercula Poirota v napínavém a poutavém vyprávění, během kterého budete mít možnost nejen poznat slavného soukromého detektiva za dob jeho mládí, ale při odhalování stop a hledání odpovědí také důkladně prozkoumat hlavní město Velké Británie.

  • Vyšetřování
    Objevujte nová, rozmanitá prostředí, pátrejte po stopách z pohledu první osoby a ve filmovějším pojetí konverzujte s podezřelými i svědky.

  • Zamotaný případ
    Vyvracejte alibi postav porovnáváním shromážděných stop ve zcela nové minihře, sestavujte profily podezřelých, získejte lepší představu o sledu událostí díky nové časové ose a vyvozujte závěry s pomocí myšlenkových map.

  • Vylepšená prostředí
    Optimalizovaný herní engine umocňuje trojrozměrné izometrické zpracování a každé scéně přidává na hloubce i životě.

  • Brilantní dobrodružná detektivní hra
    Využívejte při pátrání celou řadu úkonů z repertoáru každého detektiva – vyslýchejte podezřelé, shromažďujte důkazy a spojujte jednotlivé stopy ve snaze vyřešit záhadu.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.