3mk Spider Gravity Car holder

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
 
Kód produktu: 452497
3mk

3mk Spider Gravity Car holder [3MK450416]

O produktu:

  • Pohodlné používání
    Díky velkému rozsahu nastavení a možnosti nabíjení telefonu během jízdy je používání telefonu v autě bezpečné a pohodlné. Otočná hlava držáku vám umožní umístit váš telefon do té nejlepší polohy pro vás, zatímco snadno přístupný slot umožňuje rychlé připojení nabíjecího kabelu, i když řídíte. Máte-li Spider Gravity™, obrazovka vašeho telefonu bude vždy tam, kde chcete, a vaše baterie bude vždy plná.
  • Vhodné pro jakýkoli telefon
    Spider Gravity™ má rád všechny telefony bez ohledu na jejich velikost. Váš telefon zůstane během jízdy stabilní díky přesným klipům na držáku. Hodí se téměř ke každému typu větracích otvorů v autě a silikonové podložky chrání mřížku před poškrábáním. Držák neblokuje proudění vzduchu z větracího otvoru. Díky svému jedinečnému designu a vysoce kvalitním komponentům vám Spider Gravity™ udrží pohodlí na cestách a bude vypadat skvěle po celá léta.
  • Nabíjení během jízdy
    Dlouhé cesty autem mohou být vyčerpávající, zejména pro baterii v telefonu. Aplikace v telefonu tak můžete používat bez omezení i na velké vzdálenosti. Praktický výřez v držáku umožňuje zapojit nabíjecí kabel během jízdy. Pohodlné a bezpečné. Hledáte spolehlivého společníka na cesty? Vyberte si držák do auta Spider Gravity™!

Obsah prodejního balení:

  • 3mk držák do auta


Recenze na 3mk Spider Gravity Car holder

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.