3mk nabíječka do auta, 30W, USB-A+USB-C, stříbrná

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
 
Kód produktu: 452485
3mk

3mk nabíječka do auta, 30W, USB-A+USB-C, stříbrná [3MK464574]

O produktu:

  • Nabijte více než jeden
    Znamená více lépe? V případě 3mk nabíječky je to určitě tak. Porty USB-A a USB-C umožňují nabíjení dvou telefonů během jízdy autem. Perfektní řešení, pokud cestujete se spolujezdcem nebo máte více než jeden telefon. Díky naší nabíječce si můžete být jisti, že baterie jsou vždy nabité, abyste mohli volně mluvit a používat aplikace na cestách. Chcete maximální komfort nabíjení na cestách? Vyberte si Hyper Car Charger 30W se dvěma USB porty!
  • Odolné a spolehlivé
    Nabíječka je vyrobena z hliníku, který je odolný vůči mechanickému poškození a umožňuje vám nabíjet telefony dlouhá léta. Neštěpí se ani neláme a bude elegantním doplňkem interiéru každého auta. Pokud hledáte spolehlivého společníka na cesty, Hyper Car Charger 30W je dokonalým řešením.
  • Nádherný jedinečný design
    Nabíječka je šikovná, nepřesahuje zásuvku zapalovače a zaujme hliníkovým leskem. Minimalistický design se hodí do interiéru limuzíny nebo terénního nákladního auta. Hyper Car Charger 30W je dostatečně všestranná a pohodlná, že ji musíte mít!
  • Nabíjejte bezpečně
    Bezpečnost během jízdy je prioritou. Proto má zařízení přepěťovou ochranu, která zajistí, že současné nabíjení telefonu a notebooku je bezpečné. Aplikovaná ochrana eliminuje riziko zkratu při nabíjení a používání nabíječky je plně komfortní. Hledáte spolehlivého společníka na cesty? Vyberte si Hyper Car Charger s přepěťovou ochranou!

Technická specifikace

Nabíječka
Počet napájených zařízení: 2
Výstup: USB-C
USB-A
Max. výkon: 30 W

Obsah prodejního balení:

  • 3mk autonabíječka


Recenze na 3mk nabíječka do auta, 30W, USB-A+USB-C, stříbrná

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.