3mk Magnetický držák do ventilace, černý

Cena s DPH
199 Kč
Cena bez DPH: 164 Kč
 
 
Kód produktu: 452495
3mk

3mk Magnetický držák do ventilace, černý [3MK450423]

O produktu:

  • Odolný a robustní společník na cesty
    Držák Magnet Power je odolný a elegantní. Je navržen tak, aby pevně držel váš telefon na cestách, je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, která se nerozbije. S pryžovou sponou a silikonovým montážním povrchem tento držák nepoškrábe větrací otvory nebo kryt telefonu. Držák do auta Magnet Power je skvělým společníkem na cesty pro váš chytrý telefon, pokud hledáte něco pevného a zároveň jemného.
  • Silné magnety= bezpečný telefon
    Silné magnety udrží váš telefon stabilní, i když projíždíte ostrými zatáčkami nebo prořezáváte výmoly na venkovské silnici. Magnet Power udrží váš telefon v bezpečí a vždy připraven dovést vás do cíle.
  • Nastavte si to, jak chcete
    V závislosti na tom, co potřebujete, můžete telefon umístit vertikálně nebo horizontálně pomocí otočné hlavy. Magnetický úchop navíc umožňuje používat telefon jednou rukou. Stačí na něj položit telefon, nastavit jej a jít.
  • Drží jakýkoli telefon
    Držák Magnet Power™ je velmi praktický. Dokonale se bude hodit k vašemu telefonu a autu. Se silnými magnety bude každý telefon v bezpečí a vy se budete cítit pohodlně. Můžete jej připojit k téměř jakýkoli typ ventilační mřížky a buďte si jisti, že nebude blokovat proudění vzduchu. Náš držák má klasický design a malé rozměry, díky čemuž je vhodný pro limuzíny i terénní vozidla. Magnetická síla je tak pohodlná a všestranná, že je to potěšení.

Obsah prodejního balení:

  • 3mk držák do auta


Recenze na 3mk Magnetický držák do ventilace, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.