3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Cena s DPH
349 Kč
Cena bez DPH: 288 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 452486
3mk

3mk HyperCar Chager Transmiter FM [3MK464581]

O produktu

  • Nejvyšší kvalita zvuku
    Jak si zpříjemnit jízdu? Přehráváním oblíbené hudby. Díky Hyper Car FM Transmitteru můžete přehrávat hudbu z telefonu na audio soupravě vašeho auta. V zařízení je použito nejmodernější řešení, aby byl šířící se zvuk vždy čistý a hladký. Žádné statické a jiné rušení při poslechu vašich oblíbených skladeb. Vyberte si nejvyšší kvalitu, aby byla vaše jízda autem plně pohodlná v rytmu hudby.
  • Maximální komfort používání
    Bezpečnost během jízdy je velmi důležitá. Intuitivní ovládání jednou rukou, přehledný, ale nevtíravý displej a handsfree souprava zaručují, že poslech hudby pomocí našeho vysílače je bezpečné a pohodlné. Nainstalujete zařízení, spárujete jej s telefonem, pustíte si oblíbenou hudbu a můžete jít.
  • Plná baterie za všech okolností
    Díky vysílači můžete poslouchat hudbu beze strachu z vybití baterie. Zařízení je vybaveno USB portem pro nabíjení telefonu o výkonu 30 W. Řídíte, posloucháte hudbu a zároveň nabíjíte telefon. I ta nejdelší cesta se stane příjemnou. S Hyper Car FM Transmitter máte po celou dobu plně nabitý telefon a duševní pohodlí s vašimi oblíbenými rytmy.
  • Pomocí LED světla můžete vidět ve tmě
    Pro noční řidiče máme něco speciálního – funkci Led Light, která usnadňuje připojení telefonu k vysílači ve tmě. K nabití baterie telefonu nemusíte spustit oči ze silnice. S Car FM Transmitter budete poslouchat svoji oblíbenou hudbu a vaše cesta bude bezpečná a pohodlná.

Technická specifikace

Parametry
Vstupy: Typ konektoru USB-A - 2x, 1 slot pro kartu TF
Typ FM transmitter: 87,5-99,8 MHz / MP3 přehrávač /r
Další funkce: Nabíječka do auta / Bluetooth 5.0 / Voltmetr /r

Obsah prodejního balení:

  • 3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Recenze na 3mk HyperCar Chager Transmiter FM

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.