NBA 2K23 [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
589 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 451217
2K

NBA 2K23 [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Využij příležitosti a dej najevo svůj plný potenciál ve hře NBA 2K23. Přesaď se proti nejlepším hráčům na světě a předveď svůj talent v MyCAREER. Spoj současné All-Stars s nadčasovými legendami v MyTEAM. Vybuduj si vlastní dynastii v MyGM nebo vždyť NBA novým směrem v MyLEAGUE. Ujmi se týmů NBA nebo WNBA v PLAY NOW a zažij hru na realistické úrovni. Jak odpovíš na výzvu?

Klíčové vlastnosti

  • TOTO JE HRA
    Soutěžte jako své oblíbené týmy a hvězdy NBA a WNBA a zažijte vrchol skutečné hry. S nejlepší vizuální prezentací ve své třídě, vylepšenou AI hráče, aktuálními soupiskami a historickými týmy se hra nikdy nezdála skutečnější a kompletnější než v NBA 2K. Pociťte energii davu, intenzitu soutěžení a nekonečnou zábavu jednoho z nejpůsobivějších sportovních produktů v současnosti.
  • MICHAEL JORDAN SE VRACÍ
    Vykročte na tvrdé dřevo v dosud nejprestižnějším zážitku Michaela Jordana s The Jordan Challenge. Prožijte a znovu si vytvořte 15 ikonických představení z Jordanovy slavné kariéry. Deset původních výzev se vrací z NBA 2K11, kompletně přestavěných od základů – spolu s 5 zcela novými momenty. Vraťte se zpět v čase při hraní těchto ikonických představení, která zahrnují dobovou prezentaci her, arény a hlasatelů PA, při poslechu osobností NBA, které na vlastní kůži zažily legendu, která vznikla.
  • DOSTAT SE DO LIGY
    Splňte si své sny o NBA, když se vydáte k velikosti na dramatické cestě v MyCAREER. Navazujte vztahy, budujte si reprezentaci a překonejte náročné překážky, které testují i ??ty nejslibnější hráče. Diverzifikujte svou značku mimo hřiště a udělejte ze svého jména, které si na kurtu zapamatujete; Během toho, jak se dostanete na vrchol v NBA 2K, vezměte své přátele k jízdě. Tady se rozhodujete. Jak napíšete svůj příběh?
  • PŘIDEJTE SE K NEJVĚTŠÍ KOMUNITĚ OBRUHŮ
    Udělejte si jméno v The City, dosud největším basketbalovém světě (pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S), nebo se vydejte na výpravnou plavbu na palubě jediné výletní lodi (pro PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch a PC) jsou vhodné pro nejlepší hráče ve hře. Bez ohledu na to, jakou cestu s vaším přehrávačem MyPLAYER zvládnete, buďte připraveni pracovat, získávat reprezentaci a běhat po kurtech. Otestujte si své limity ve školícím zařízení Gatorade a vydejte se do obchodů po nejčerstvější vybavení od největších značek předtím, než budete soutěžit na celoročních akcích, kde získáte odměny, které vás udrží v uzamčení.
  • SESTAVTE SI SVOU SVOU SQUAD
    MyTEAM přemění fantazii na realitu, když budete sbírat a získávat karty pro sestavování mimo tento svět, počínaje 5-ti lety s legendami a All-Stars z jakékoli éry. Uvolněte to nejlepší proti elitním týmům, zatímco objevíte pohlcující výzvy, soutěživé turnaje a vzrušující odměny. Zažijte toto všechno a ještě více s komunitou MyTEAM s novými aktualizacemi sezónu po sezóně.
  • VYDEJTE SE NA VRCHOL
    Vybudujte svou dynastii nebo rozhodněte o trajektorii ligy v nejpůsobivějším manažerském simulačním zážitku s MyNBA a MyWNBA (MyGM a MyLEAGUE pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC). Bezkonkurenční kontrola spárovaná s hloubkovými nástroji informuje o vašem rozhodování a úspěchu, přičemž pravidla nastavujete jako vrcholový manažer v tomto plně přizpůsobitelném režimu. Naskočte do sezóny nebo si představte dlouhodobý růst s víceletými zkušenostmi dostupnými offline nebo online.

Trailer


Recenze na NBA 2K23 [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.