WWE 2K22 (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WWE 2K22 (Deluxe Edition) - PS4WWE 2K22 (Deluxe Edition) - PS5WWE 2K22 (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 419 Kč
Cena bez DPH: 1 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 439790
2KEN dabing

WWE 2K22 (Deluxe Edition) [XBOX ONE]


WWE 2K se vrací se všemi funkcemi, které zvládnete! Nechte se vytrhnout z tribuny a zasáhněte s úplnou kontrolou nad světem WWE. Shoďte ty největší a nejrealističtěji vypadající superhvězdy a legendy WWE. Prožijte znovu klíčové momenty ikonické kariéry Rey Mysterio ve 2K Showcase. Udeřit tak tvrdě nebylo nikdy tak snadné!


Nový design herního enginu a nové ovládání. Všechny funkce, které dokážete zvládnout.

Skočte do ringu a udeřte s kompletní kontrolou nad světem WWE. 


Možná až příliš úderná hra

Zasadit tak tvrdý úder nikdy nebylo tak snadné. Vše od ovládání po strhující grafiku bylo přepracováno a působí tak realisticky, jako kdybyste stáli u ringu WrestleMania.


Ovládejte superhvězdy WWE a CLASSIC LEGENDS

Provádějte skoky, kopy a dorážečky s těmi největšími a nejrealističtějšími superhvězdami a legendami WWE: Rock, Sasha Banks, Goldberg, Stone Cold Steve Austin, Brock Lesnar a další.


Probojujte se k hvězdné slávě

Oslavte klíčové okamžiky z ikonické kariéry Rey Mysteria v rámci 2K Showcase. Booyaka!


Představujeme MyGym

Je na vás, abyste rozhodovali jako generální manažer WWE. Kočírujte Raw, Smackdown, NXT či NXT UK a sestavte ultimátní soupisku Superstars a Legends WWE. Pak soutěžte proti konkurenčním manažerům a vybudujte tu největší značku ve světě WWE. Staňte se špičkovou show pomocí napínavých soupeřů, přehnaných typů zápasů, střetů během šampionátů, placením soutěží a neustále sílícím závodem ve zbrojení o arény a publikum. Jakmile si připravíte scénu, hrajte jako Superstar, zasahujte jako manažer nebo rozhodujte ze zákulisí – volba je na vás!


Tvořte pro sebe, sdílejte se světem

Creation Suite je zpět a lepší než kdykoli předtím. Buďte sami sebou nebo někým jiným. A pak vstupte do ringu – kdykoli a kdekoli na světě.


Šplhejte po žebříčku WWE

Vydejte se ne na jedno, ale na dvě dobrodružství MyCAREER s jedinečnými mužskými a ženskými příběhovými linkami, které vám umožní zvolit si cestu jako nikdy předtím.


Dejte dohromady vlastní frakci

Poprvé v sérii vám zcela nový MyFACTION umožní vytvořit frakci, která se vyrovná nWo. Sbírejte, spravujte a vylepšujte Superstars WWE, s týdenními událostmi a pravidelnými aktualizacemi!


Deluxe Edition obsahuje:


  • Season Pass: 5 balíčků DLC s novými superhvězdami a legendami, MyRISE Mega-Boost a SuperCharger Pack
  • Undertaker Immortal Pack: 3 další postavy Undertaker, karty MyFACTION Undertaker EVO s výhodami a bonusy MyFACTION
  • Starrcade '96 Rey Mysterio Pack: Hratelná postava ze Starrcade '96 Rey Mysterio a karta Starrcade '96 Rey Mysterio Ruby MyFACTION
  • Limitovaná edice kartiček WWE SuperCard: Rey Mysterio a Dominik Mysterio


Recenze na WWE 2K22 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.