Niceboy ION Sonic Kids

Cena s DPH
490 Kč
Cena bez DPH: 405 Kč
 
 
Kód produktu: 462501
Niceboy

Niceboy ION Sonic Kids [sonic-kids]

Niceboy ION Sonic Kids

Sonický zubní kartáček Niceboy ION Sonic Kids byl speciálně navržen pro děti. Díky sonické technologii a vysoké frekvenci vibrací až 60 000 vibrací za minutu se zubní kartáček aktivně podílí na udržování zdravých a krásných zubů. Díky speciálním režimům čištění si děti mohou vybrat vhodnou péči o své zuby. Díky časovači zubní kartáček ION Sonic Kids sleduje správný čas čištění. Navíc, kartáček Niceboy ION Sonic Kids vydrží na jedno nabití až neuvěřitelných 40 dní.

O produktu

    • Sonická technologie pro jemnější a účinnější péči o dětské zuby
      Se sonickým zubním kartáčkem Niceboy ION Sonic Kids získají děti účinný a šetrný způsob čištění, který podporuje zdraví jejich zubů a dásní. Díky pokročilé sonické technologii s vysokou frekvencí vibrací 60 000 vibrací za sekundu dokáží štětinky kartáčku proniknout hlouběji a důkladně odstranit nečistoty a bakterie – mnohonásobně lépe než při čištění tradičním zubním kartáčkem. Tento šetrný přístup k čištění minimalizuje opotřebování povrchu zubů, což je důležité zejména pro děti. ION Sonic Kids navíc nabízí také speciální režim nižší intenzity vibrací, který je ideální pro citlivé zuby.

    • Inovativní design hlavice se štětinami DuPont
      Díky speciálnímu tvaru hlavice dokáže Niceboy ION Sonic Kids důkladně vyčistit zuby a dásně i v těch nejobtížněji dostupných oblastech. Vysoce kvalitní štětiny DuPont jsou odolné vůči opotřebení a zároveň šetrné k dětským zubům. Štětinky jsou pečlivě rozmístěny po celé hlavě kartáčku – dohromady tvoří hustý a kompaktní celek pro dlouhotrvající účinnost a efektivitu čištění. Díky vyměnitelné hlavici je výměna jednoduchá a hygienická bez nutnosti kupovat celý nový zubní kartáček.

    • Inteligentní technologie, která pomáhá dětem správně uklízet
      Niceboy ION Sonic Kids má speciální režimy čištění a časovače, které pomáhají dětem dosáhnout ideálního čištění. Tři režimy čištění umožňují zvolit optimální nastavení, ať už děti potřebují více péče o citlivé dásně nebo k bělení. Díky časovačům děti snadno zjistí, zda si zuby čistí dostatečně dlouho a rovnoměrně ve všech částech dutiny ústní.

    • Vydrží až 40 dní bez nabíjení
      Velkou výhodou zubního kartáčku Niceboy ION Sonic Kids je dlouhá výdrž baterie, díky které mohou děti zubní kartáček používat až 40 dní na jedno nabití. Jejich rodiče si tak mohou být jisti, že zubní kartáček bude vždy připraven k použití. A dobíjení je naprosto jednoduché, stačí připojit přiložený microUSB kabel a zubní kartáček bude opět připraven k použití.

  • Rychlé nabíjení
    Zubní kartáček Niceboy ION Sonic Kids se zcela nabije za 2,5 hodiny. (Odstavec 5) Vlastní styl se sadou barevných nálepek V balení kartáčku Niceboy ION Sonic Kids najdou děti sadu veselých barevných nálepek ve dvou barevných variantách. Díky nim si budou moci přizpůsobit vzhled svého zubního kartáčku a doufejme, že čištění zubů bude s jejich vlastním jedinečným zubním kartáčkem zábavnější!

Klíčové vlastnosti

  • Zubní kartáček Niceboy ION Sonic Kids je plně vodotěsný (stupeň krytí IPX7), takže se o něj při používání nemusíte bát.
  • Sonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto je její používání vhodné pro použití s rovnátkami, můstky, korunkami atp.
  • Tělo vyrobené z kvalitních materiálů se pohodlně drží a technologie odhlučnění zajišťuje tichý provoz.
  • Zubní kartáček si uloží naposledy použitý režim do paměti a po zapnutí jej opět aktivuje.

 

Technická specifikace
Počet otáček za minutu 60 000
Napětí/výkon 3,7 V== 1,2 W
Nabíjení Standardní nabíječka MicroUSB
Výstupní napětí 5V== 300 mA
Provozní doba 40 dní (vypočteno na základě provozních podmínek 2 minuty/čas a 2 krát/den)
Kapacita baterie 500 mAh
Doba nabíjení 2,5 hodiny
Vodotěsnost IPX7

Obsah balení:

  • Rukojeť zubního kartáčku Sonic Niceboy Kids
  • Sada barevných nálepek
  • Hlava zubního kartáčku
  • Nabíjecí kabel MicroUSB
  • Dokumentace


Recenze na Niceboy ION Sonic Kids

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.