JBL Party Box 110

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
9 990 Kč
8 499 Kč
Cena bez DPH: 7 024 Kč
 
 
Kód produktu: 438071
JBL

JBL Party Box 110 [PARTYBOX 110]


Začněte večírek se silným zvukem a dynamickou světelnou show.

Dejte každé párty zcela nový rozměr pomocí jedinečného dynamického LED osvětlení synchronizovaného s výkonným zvukem a hlubokými basy systému PartyBox 110. Vezměte si PartyBox kamkoli půjdete s provedením proti stříkající vodě a připojením kytary a mikrofonu získáte dokonale pohlcující zážitek. Díky funkci Bass Boost a hlasitému a výkonnému zvuku JBL Original Pro Sound nebudou vaši přátelé pouze poslouchat hudbu, ale budou ji i cítit a to i díky 12 hodinám přehrávání, jejichž prostřednictvím bude večírek probíhat celý den nebo noc. Pomocí aplikace PartyBox získáte úplnou kontrolu nad bezdrátovým streamováním melodií.
jbl-party-box-110-banner

Proč koupit JBL Party Box 110?

  • Výkonný zvuk JBL Pro Sound
    Ať už jste doma nebo venku, JBL PartyBox 110 udělá vaši hudbu úžasnou díky dvěma úrovním hlubokých, nastavitelných basů a výkonnému zvuku JBL Original Pro Sound.
  • Dynamická světelná show synchronizovaná s rytmem
    S dynamickou světelnou show je každý druh hudby lepší! Barvy synchronizované do rytmu způsobují, že chcete hýbat nohama, zatímco přizpůsobitelné záblesky a vzory oslní vaše oči. Je to jedinečný pohlcující audiovizuální zážitek, který přemění každý večírek na umělecké dílo.
  • 12 hodin přehrávání
    Pohánějte večírek celý den nebo celou noc. S 12 hodinami přehrávání a zabudovanou dobíjecí baterií bude rytmus pokračovat (a pokračovat)!
  • Odolnost vůči stříkající vodě třídy IPX4
    Ať už vaši hosté tančí na pláži nebo popíjejí nápoje u bazénu, JBL PartyBox 110 je odolný vůči stříkající vodě třídy IPX4, takže se už nemusíte bát, že večírek bude velmi mokrý a divoký.
  • Vstupy pro mikrofon a kytaru
    Díky vstupům pro mikrofon a kytaru můžete ukázat svůj talent při zpěvu a hraní. Nejen, že budete skvěle znít, ale také skvěle budete vypadat, a to díky perfektní světelné show na pohupování s v rytmu!
  • Aplikace PartyBox
    Aplikace JBL PartyBox usnadňuje více než kdykoli dříve ovládání hudby, aktualizaci nastavení a přizpůsobení barev a vzorů vaší světelné show pro dokonalou atmosféru večírku.
  • Přehrávání více zdrojů
    Streamujte své melodie bezdrátově prostřednictvím Bluetooth, připojte USB klíč nebo se připojte pomocí kabelu přídavného vstupu. JBL PartyBox 110 nabízí dokonalou přizpůsobivost pro vaši hudbu.
  • Spárujte své reproduktory pro ještě větší zvuk
    Jeden JBL PartyBox nestačí? Spárujte dva reproduktory pomocí kabelu nebo pomocí technologie Wireless by True Wireless Stereo (TWS), abyste dosáhli ještě většího a odvážnějšího zvuku.
  • Rozzařte noc
    Okouzlete dav oslňující, dynamickou světelnou show, která tančí do rytmu. Díky jemně pulsujícím a silným stroboskopickým efektům, máte nastavení pro každou vibraci.
jbl-party-box-110-banner-2

Technická specifikace

Převodník: 2 x 154,6 mm/5.25" woofer, 2 x 55 mm/2,25" tweetery
Výstupní výkon: 160 W RMS
Frekvenční odezva: 45 Hz – 20 KHz (-6 dB)
Verze Bluetooth: 5.1
Bluetooth dosah: Přibližně 10 m
USB formát: FAT16, FAT32
Formát USB souboru: mp3, wma, wav
Typ baterie: Lithium polymerová 36 Wh
Čas nabíjení baterie: <3,5 hodiny
Doba přehrávání: až 12 hodin
Rozměry (Š x V x H): 295 x 568 x 300 mm
Čistá hmotnost: 10,84 kg

Obsah prodejního balení:

  • JBL PartyBox 110
  • Průvodce rychlým startem
  • Napájecí kabel
  • Bezpečnostní upozornění
  • Záruční list

Produktové video


Recenze na JBL Party Box 110

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.