Zorro: The Chronicles Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Zorro: The Chronicles - PC DVDZorro: The Chronicles - PS4Zorro: The Chronicles - Xbox Series X|SZorro: The Chronicles - XBOX ONEZorro: The Chronicles - NSW
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 445379
NACONEN dabing

Zorro: The Chronicles [PS5]

Dobrodružství čeká!
Zorro The Chronicles je napínavá a vtipná akční hra, která obsahuje bojové a průzkumné mise inspirované stejnojmenným televizním seriálem. V tomto epickém dobrodružství se můžete těšit na svět úspěšného animovaného seriálu Zorro The Chronicles. Chraňte zranitelné a nevinné lidi před špatným generálem a jeho armádou. Nastolte spravedlnost ve španělské Kalifornii 19. století.

O hře


Zahrajte si na skutečného hrdinu a bojujte za spravedlnost.
Můžete hrát za Zorra nebo jeho sestru Ines. Zvyšujte úroveň dovedností svých hrdinů odemykáním nových pohybů.
Staňte se mistry v boji s mečem!
Vyveďte protivníky z rovnováhy svými šermířskými schopnostmi, odzbrojte je švihnutím bičem nebo mečem a předvádějte velkolepé kousky! Vyhýbejte se jejich útokům pomocí akrobacie a neuvěřitelných reflexů. A na závěr samozřejmě nesmí chybět ociachování písmenem „Z“ špičkou meče!
Rozhodujte se správně!
Proplavte 18 úrovněmi a zvolte přístup podle situace a nepřátel. Buďte mazaní, překvapujte své protivníky, plážte se nenápadně kolem nich a objevujte okolí, nebo se s nimi utkejte v akčních soubojích s mečem.
Pestré postavy
Setkejte se s celou řadou významných postav z animovaného seriálu Zorro The Chronicles. Část z nich se vám postaví do cesty jako hroziví protivníci a jiní se zase v boji za spravedlnost postaví na vaši stranu.

Trailer


Recenze na Zorro: The Chronicles

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.