Závodní křeslo Playseat Challenge, ActiFit

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 589 Kč
Cena bez DPH: 4 619 Kč
 
 
Kód produktu: 448814
Playseat

Závodní křeslo Playseat Challenge, ActiFit [RC.00312]

Playseat Sensation

Zažijte, jak zábavné a realistické může být závodění doma
Playseat Challenge je velmi kompaktní, stabilní a nastavitelný. Díky jedinečnému skládacímu designu zabere málo místa, když se nepoužívá, takže jej můžete snadno uložit. Je to ideální závodní sedátko pro lidi, kteří mají doma málo místa, ale chtějí zábavný, realistický závodní zážitek. Přístupnost tohoto závodního kokpitu je průlomová, s více závodními pozicemi pro vaše tělo, od vzpřímené GT nebo rallyové polohy těla až po plný zážitek ze závodní pozice F1. Playseat Challenge vám dává pocit, že jste uvnitř autentického závodního kokpitu v každé závodní hře, a přitom je extrémně pohodlný i při dlouhých herních sezeních.
Jedinečný skládací design
Jedinečný skládací design vám umožňuje iv omezeném prostoru uložit závodní sedátko do šatníku nebo pod postel, aniž byste museli sundávat sadu volantu a pedálů. Dodává se v kompaktní krabici a jednoduchou montáž lze dokončit během několika vteřin. Každý nyní může být závodníkem a mít doma maximální zážitek ze závodní hry.
Pevný rám
Díky stabilnímu a robustnímu rámu cítíte silovou zpětnou vazbu od závodního volantu v celém těle, což zvyšuje vaši hmatatelnost při výkonu.
Plně nastavitelné
Playseat Challenge je plně nastavitelný, takže je vhodný pro děti i dospělé. Díky páskům na suchý zip, knoflíkům pro rychlé nastavení a dokonalé ergonomii lze přepínat mezi různými pozicemi řidiče, abyste našli své nejlepší nastavení výkonu. Deska pedálů a deska volantu jsou také plně nastavitelné, což umožňuje plné přizpůsobení každému typu hráče, což z něj činí perfektní řidičský kokpit pro použití s ??přáteli as rodinou a pro jakýkoli typ závodníka.

Klíčové vlastnosti

  • jedinečný skládací design
  • stabilní a pevný rám
  • více závodních pozic
  • tkanina Actifit
  • vhodné pro děti i dospělé
  • plně nastavitelné
  • snadná a rychlá montáž
  • odolná konstrukce
  • Kompatibilní se všemi volanty a pedály, které jsou v současné době k dispozici (včetně Logitech, Thrustmaster a Fanatec)



Technická specifikace
Výrobce: Playseat
Rozměry: 1360 x 540 x 960 mm
Hmotnost: 8,5 kg
Doporučená výška uživatele: 1200 - 2200 mm
Doporučená hmotnost uživatele: 20 - 122 kg
Doporučený věk uživatele: 8+
Kompatibilita: Playstation3
Playstation4
Playstation5
Xbox
Xbox One
Xbox Series
PC/Mac


Recenze na Závodní křeslo Playseat Challenge, ActiFit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.