YouTubers Life OMG! Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA YouTubers Life OMG! - XBOX ONEYouTubers Life OMG! - NSW
Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 391338
RaiserEN dabing

YouTubers Life OMG! [PS4]


YouTubers Life je ultimátní simulace života, ve které se z vás může stát nejúspěšnější YouTuber na planetě! Nahrávejte videa, získávejte odběratelů, zúčastňujte se různých akcí, komunikujte s fanoušky ... a samozřejmě neustále zlepšujte a zvětšujte váš youtube kanál.
Cestu za slávou začínáte ve sklepě vašich rodičů, z kádě musíte zaujmout prvních odběratelů vašeho kanálu, těžko vydřít první lajky, ale nebojte se zanedlouho budete na cestě za slávou populárního influencera. Setkávejte se s dalšími populárními YouTuber, navštěvujte nejbláznivější večírky, sdílejte váš život na sociálních sítích a postarejte se io hejterov. Spoplatňujte váš obsah, podepisujte smlouvy s exkluzivními sítěmi a neustále vylepšujte váš příbytek nejlepšími věcmi. Růst až dokud si nebudete moci koupit zámek ve vesmíru!
Následujte záliby a uspejte v jednom ze tří kanálů, nebo i ve všech třech!

  • Staňte se slavným hráčům a vytvořte si nejlepší herní kanál!
  • Nahrávejte hry, opakované záznamy, či návody. Nasbírejte všechny herní systémy, hrajte oblíbené hry a dokonce navrhujte vlastní.
  • Skládejte vlastní písně na vašem hudebním kanály!
  • Hrajte na 30 různých nástrojích a vyberte si z více než 10 žánrů. Vydáavajte cover verze, lekce, duety a hrajte úžasné živé koncerty.
  • Vařte nejchutnější recepty na vlastním kulinářském kanály!
  • Vytvářejte nové a exotické jedná z různých světových kuchyní. Nahrávejte tipy, návody a staňte se zkušenými šéfkuchaři s vlastní restaurací.


  • Recenze na YouTubers Life OMG!

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.