Youtubers Life 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Youtubers Life 2 - PS4Youtubers Life 2 - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 438914
RaiserEN dabing

Youtubers Life 2 [XBOX ONE]

Vytvoř si vlastní kanál a vyber pro něj ten nejlepší obsah: videohry, které právě frčí, improvizované streamy, profesionální recenze... Nebo klidně všechno dohromady!

O hře

Sbírej karty a vytvářej co nejlepší obsah. Vyber nejvhodnější reakci pro každé video a situaci. Nahrávej, upravuj a publikuj videa v nejlepší kvalitě a získej své první odběratele a shlédnutí. Výdělky na sebe nenechají dlouho čekat.
Čeká na tebe zcela nový způsob hraní! Nové kanály na sociálních sítích, nové lokace, nový obsah, nové možnosti přizpůsobení, nové funkce, nové úkoly...
Do NewTube City přichází hned celý tým hvězdných youtuberů!
Čeká na tebe PewDiePie, Rubius, InoxTag, GermanLetsPlay, LaurenzSide, WillyRex, Crainer a mnoho dalších. Poznej je, zažij s nimi dobrodružství a získej jejich exkluzivní odměny. Tvůj kanál to nevídaně nakopne. Spolupracuj s těmi nejlepšími tvůrci obsahu a na cestě ke slávě tě nic nezastaví!
Zjisti, co NewTube City nabízí
Prozkoumej každý kout města! Nahrávej videa nebo zveřejňuj fotky na Instalife a zachyť aktuální trendy, ať už jsi zrovna kdekoliv. Prozkoumej všechny lokace a objev tajné oblasti, kultovní postavy a nové mise. Můžeš tak za svá videa vyhrávat exkluzivní ceny.
Tři hlavní čtvrti jsou: centrum, radnice a přístav. Najdeš v nich spoustu zajímavých míst včetně obchodů, kina, posilovny a nechybí dokonce ani diskotéka. Na každém místě můžeš najít trendy témata a pomocí nich vytvářet úžasný obsah!

Vytvoř viral obsah pro fanoušky
Vychytej detaily nastavení a zjisti, díky kterým trendy tématům budou tvá videa virální. Spoj síly s oblíbenými youtubery, získej přístup na jedinečné VIP akce, měj přednostní právo představovat novinky z celého světa a rozšiřuj svou přítomnost na sociálních sítích. Stoupej výš a výš!
Užij si zábavu
Buď v kontaktu s diváckou komunitou, navazuj nová přátelství s posiluj ta současná. Najdi si spřízněnou duši na cestě za slávou. Seznam se s populárními youtubery a pomoz jim získávat nové předměty, karty a dovednosti!
Všechno si přizpůsob
Navrhni si všechny detaily své postavy i svého bydlení – ke koupi máš na výběr množství různého oblečení, předmětů, nábytku, doplňků a mnoho dalšího. Vylepšuj svůj byt a vyjádři naplno svou osobnost díky největším možnostem nastavení a úprav, jaké kdy byly k dispozici!

Trailer


Recenze na Youtubers Life 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.