Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
21 959 Kč
Cena bez DPH: 18 148 Kč
 
Kód produktu: 434019
Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro [Mi Smart Projector 2 Pro]

Mi Smart Projector 2 Pro nabízí automatickou všesměrovou lichoběžníkovou korekci zkreslení, která zajistí dokonalé rozměry a vykreslení obrazu, bez ohledu na to, kde je zařízení umístěno nebo jak je projekce upravena. S funkcí snímače ToF a zaostřování čočky projektor automaticky zaostří obraz za pouhé 2 sekundy a umožní rychlé a snadné nastavení.

Proč koupit Mi Smart Projector 2 Pro?

  • Poutavý zvuk kina s DTS-HD a Dolby Audio
    Projektor nabízí úžasnou kvalitu zvuku se zabudovaným stereofonním reproduktorovým systémem sestávajícím ze dvou 10 W duálních reproduktorů se širokým rozsahem. Kvalita zvuku se dále zvyšuje implementováním technologie Dolby AudioTM a podporou DTS-HD. Projektor lze také použít jako samostatný reproduktor prostřednictvím bluetooth rozhraní.
  • Inteligentní kontrolní centrum AIoT s Google Assistantem
    Kromě poskytování výjimečného zážitku ze sledování, Mi Smart Projector 2 Pro funguje jako inteligentní domácí gateway a audio systém. S Asistentem Google mohou uživatelé pohodlně ovládat kompatibilní inteligentní domácnost jako spotřebiče, světla, čističky vzduchu, robotické vysavače a další.
  • Vestavěný systém Android TV, Netflix a Chromecast
    Užijte si neomezenou zábavu s Mi Smart Projector 2 Pro. Zařízení běží na certifikovaném operačním systému Android TV. Právě díky operačnímu systému od Google nabízí projektor bohatý multimediální obsah, včetně zajímavých aplikací, či her a návikové intuitivní uživatelské rozhraní. Pro milovníky filmu a televize je v zařízení předinstalovaná aplikace Netflix na ovladači má vyhrazené vlastní tlačítko, které zajistí super snadný přístup k vašim oblíbeným filmům a seriálům. Diváci mohou také plynule promítat videa, fotografie, hudbu a další obsah z menších zařízení na velkou obrazovku díky zabudovanému Google Chromecast.
  • Zažijte kouzlo domácího kina s Mi Smart Projektor 2 Pro
    Toto kompaktní zařízení promítne jasný obraz s úhlopříčkou 60“ až 120“ a maximálními detaily v rozlišení 1920 x 1080 FHD. Vybaven vylepšeným 0,47” DMD čipem, Mi Smart Projector 2 Pro dosahuje maximálního jasu 1300 ANSI lumenů a poskytuje vysoce jasný a detailní obraz i za denního světla. Zatímco podpora HDR10 ještě zvyšuje kvalitu obrazu vylepšením kontrastního poměru a rozšířením rozsahu barvy pro vytvoření živé reprodukce reality.
  • Inteligentní detekce, okamžité zaostření
    Mi Smart Projector 2 Pro nabízí dva režimy zaostřování, TOF Instant Focus a zaostřování fotoaparátu. S pomocí šestiosého gyroskopu bude váš obsah zaměřen na první pokus.

Technická specifikace

Základní parametry
Zaostřovací skla: Neindukční zaostřování
Spotřeba energie: <220 W
Technologie displeje: 0,47" DMD
Technologie světelného zdroje: 4kanálová LED dioda
Standardní rozlišení: 1920 × 1080px
Projekční poměr: 1,1: 1
Jas: 1 300 ANSI lumenů (režim vysokého jasu)
Velikost projekční obrazovky: 40" - 200"
Korekce lichoběžníku: ±40° vertikálně, ±40° horizontálně
Automatické zaostření: zaostření čočky ToF+
Inteligentní ovládání podle teploty: ano
Reproduktory: 2x10W
Zvuk: Dolby Audio, dts-HD
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 4.2 BLE
Režim jasu: Kanceláře/Film
Aplikace třetích stran: předinstalované
Operační systém: Android TV 9.0
RAM: 2GB DDR3
Vestavěný úložný prostor: 16GB eMMC
Porty: HDMI 2.0 x 1; HDMI 2.0 / ARC x 1; USB 2.0 x 2; Audio konektor x 1; AV vstup x 1; S/PDIF x 1; Ethernetový port x 1
Rozměry: 215×201×143mm
Hmotnost: 3.7kg

Obsah prodejního balení:

  • projektor
  • dálkový ovladač
  • čistící hadřík
  • napájecí kabel
  • dokumenty


Recenze na Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.