Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth)

Cena s DPH
399 Kč
Cena bez DPH: 330 Kč
 
Kód produktu: 441900
Xiaomi

Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) [MJYD02YL-A]

Noční světélko Xiaomi nikdy nesvítí zbytečně. Spustí se pouze v případě, že je to nutné – aktivuje se automaticky vaším pohybem a poté se opět zhasne, pokud pohyb ustane na dobu 15 sekund. Díky tomu šetří náklady vaší domácnosti, jeho úspora elektrické energie je opravdu citelná.

Proč koupit Mi Motion Activated Night Light 2?

  • Inteligentní nastavení osvětlení prostřednictvím aplikace
    Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) dokáže rozpoznat lidský pohyb ve tmě. Po zjištění se světlo rozsvítí. Inovace zařízení byly provedeny s ohledem na vás. Najděte dokonalé osvětlení pro své prostředí. Jas a čas rozsvícení lze upravit v aplikaci Mi Home/Xiaomi Home.
  • Funkce nezávislých senzorů - vytěžte maximum z připojení smart link
    Pohodlné a zábavné noční světlo Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) lze použít jako senzor pohybu a světelný senzor. Pomocí brány Bluetooth lze zařízení nastavit pro připojení k různým zařízením v různé době. Když vstanete mezi půlnocí a 7:00, noční světlo ve vaší ložnici zaznamená pohyb a automaticky zapne stropní svítidlo Mi Smart LED při nízkém jasu. Když přijedete domů z práce v 19:00, noční světlo na verandě rozpozná tmavé okolní osvětlení, pohyb a automaticky zapne stropní svítidlo Mi Smart LED a čističku vzduchu Mi.
  • 360° rotace pro ještě dostupnější světelné scénáře
    Noční světlo může volně stát na rovných površích. noční stolky. K připevnění lze použít lepicí nálepku na základně. Zvyšte jas v šatnících a verandách pro jasné osvětlení, aniž byste museli zapínat hlavní světlo. Snižte jas na schodištích a v ložnicích pro jemné, nerušivé osvětlení. Odstraňte noční světlo ze základny, abyste jej mohli používat samostatně.
  • Jen tři baterie AA
    Výdrž baterie 365 dní při nejnižším nastavení jasu a 180 dní výdrže baterie při nejvyšším nastavení jasu. Funkci nočního světla můžete vypnout i přes aplikaci Mi Home/Xiaomi Home. Dlouhodobé bezproblémové používání se 17měsíční výdrží baterie při čistém použití jako senzor.
  • Široká 120° detekční oblast až do vzdálenosti 6m
    Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) je vybaveno přizpůsobenou Fresnelovou čočkou, která dokáže rozpoznat nejcitlivější lidské pohyby. Zařízení je vybaveno extra širokým horizontálním rozsahem snímače 120°, který dokáže rozpoznat pohyb ve vzdálenosti 6 m před světlem a ve vzdálenosti 2,5 m po stranách.
  • Žádné viditelné blikání, žádné škodlivé modré světlo
    Zdroj světla je vědecky nakonfigurován pro lepší ochranu očí. Vyzařuje 2800 K teplé, jemné žluté světlo bez viditelného blikání nebo škodlivého modrého světla, takže můžete v noci vstávat, aniž byste někoho rušili.
  • Jednoduchá instalace
    Pro přesnou detekci se doporučuje nasměrovat světlo dolů, když je základna namontována ve výšce více než 1,9 m nad podlahou. Ze stejného důvodu se doporučuje nasměrovat světlo nahoru, když je základna namontována pod 0,5 m nad podlahou. Pro různé výšky montáže je třeba upravit úhel na základě výšky uživatele a požadovaného scénáře použití, aby bylo dosaženo optimálního výsledku.

Technická specifikace

Všeobecné
Jmenovité napětí: 4.5 V
Jmenovitý výkon: 0.35 W
Světelný tok: 2.5 - 25 lm
Podporované systémy: Android 4.4 nebo iOS 9.0 a vyšší
Provozní teplota: -10°C až +40°C
Rozměry: 80 x 62 mm

Obsah prodejného balení:

  • Mi Motion Activated Night Light
  • Dokumentace


Recenze na Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.