Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5", white

599 Kč
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
Kód produktu: 444489
Xiaomi

Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5", white [XMXHB02WC]

Psací tablet Xiaomi ve vás probudí kreativní stránku. Můžete jej používat jak pro psaní, tak kreslení. Šikovný monochromatický displej s úhlopříčkou 13,5" a pokročilou technologií snímání tlakureaguje na to, jak silně na něj tlačíte, podle toho upravuje sílu křivky. V balení se nachází magnetické pero, které vám psaní ještě usnadní, ale pokud je to pro vás z jakéhokoli důvodu lepší, můžete použít i vlastní prst.Uvnitř se nachází baterie, která tabletu zajistí funkčnost až po dobu jednoho roku bez nutnosti výměny. Aby si displej zachoval své jedinečné vlastnosti, pravidelně z něj stírejte prach jemným hadříkem.

O produktu

  • Přizpůsobený LCD materiál
    Speciální LCD materiál lze snadno přizpůsobit, takže vámi psaný text bude vždy jasně a zřetelně čitelný a umožní vám používat tablet k pohodlnému a plynulému psaní bez jakýchkoli komplikací.
  • Technologie snímání tlaku
    Technologie vysoce citlivého snímání tlaku přizpůsobuje tloušťku čáry při psaní nebo kreslení podle toho, jak velký tlak na obrazovku vynakládáte. Můžete psát pomocí prstu, magnetického pera i jiných předmětů, které máte právě po ruce.
  • Tlačítko pro smazání
    Pokud již psaný text nepotřebujete nebo se vám vytvořený obrázek nelíbí, nemusíte trávit dlouhou dobu vymazáváním. Stačí stisknout jediné tlačítko a obrazovku máte prázdnou, abyste ji mohli znovu použít pro tvorbu nových kreseb a příběhů.
  • Bez záření
    Ani po dlouhých hodinách používání se nebudete cítit unaveni. Tablet nevyzařuje žádné světlo, takže nenamáhá vaše oči. Skvěle se proto hodí nejen pro dospělé, ale i děti od útlého věku, které si mohou kreslit i bez spotřeby papíru.
  • Dlouhá výdrž baterie
    Uvnitř tabletu se nachází baterie, která zajistí přístroji dlouhodobě bezvadný bezdrátový provoz. Bez nutnosti výměny lze tablet využívat až po dobu jednoho roku. Můžete jej tak mít neustále po ruce a používat, kdykoli potřebujete. S nízkými rozměry a zanedbatelnou hmotností vám v tašce nezabere žádné místo.

Technická specifikace

Obecné
Baterie vyměnitelná, CR2025
Materiál ABS
Rozměry 318 x 225 x 7 mm
Hmotnost 345 g

Obsah prodejního balení:

  • tablet
  • stylus
  • dokumentace


Recenze na Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5", white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.