Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, bílá

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
9 079 Kč
Cena bez DPH: 7 503 Kč
 
 
Kód produktu: 450567
Xiaomi

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, bílá [6934177755248]

Elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite je odlehčeným modelem nejnovější verze v sérii Xiaomi elektrokoloběžek. Stylový design, dostatečně dlouhý dojezd na jízdu městem, 3 režimy jízdy a nízká hmotnost. Díky pevné odolné konstrukci z hliníku zvládne pohodlnou jízdu i po nerovném povrchu. LED osvětlení, které zajistí viditelnost a bezpečnost při jízdě, je vpředu bílé a vzadu červené. Jednoduchost a lehkost koloběžky se odrazí i v samotném designu, s minimalistickým designem poslouží i jako elegantní doplněk, který složíte i rozložíte během tří vteřin. Po propojení s mobilní aplikací Mi Home můžete sledovat statistiky vaší jízdy a ovládat režimy jízdy můžete na moderním displeji. Koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite je také vybavena systémem KERS, který spočívá v rekuperaci brzdné energie a jejím následném uložení do akumulátoru koloběžky.
Inovovaný hardware (nový skládací design) a software, plně splňující nařízení EN17128: 2020, poskytuje mnohem bezpečnější zážitek z jízdy.

O produktu

  • LCD displej
    Zcela nový integrovaný displej s lepším zobrazením a čitelnějšími údaji. Představte si tu dokonalost – stoupnete si na koloběžku, zaboříte prsty do pohodlných pěnových řídítek, citlivý ruční plyn máte na dosah prstů, jedním tlačítkem koloběžku zapnete či vypnete, přepnete rychlostní režim nebo zapnete přední světlo a na multifunkčním displeji během lehké jízdy pozorujete údaje o. i. o vaší rychlosti. Navíc po propojení koloběžky s aplikací Mi Home můžete sledovat statistiky z vaší jízdy, používat tempomat, přepínat rychlostní režim, sledovat stav baterie a updatovat firmware.
  • Rozjeďte to naplno
    O maximálně pohodlnou a bezpečnou jízdu se stará výkonný 300 W elektromotor, který vás vytáhne i do stoupání se sklonem 14 %. Další zajímavou vychytávkou je tvz. režim chůze, kdy se v centru města budete pohybovat maximálně rychlostí 6 km/h, díky čemuž se vyhnete nepříjemným srážkám s okolím. Využít můžete i další jízdní režimy, a to standardní 15 km/ha sportovní 25 km/h.
  • Regenerace kinetické energie
    Sofistikovaný systém regenerace kinetické energie (KERS) obnovuje kinetickou energii pohybující se koloběžky během delšího brzdění. Tento systém poskytuje přední elektronická brzda E-ABS.
    Baterie je zabudována v základně koloběžky, což snižuje její těžiště a zvyšuje stabilitu jízdy, a zároveň je chráněna před zkratem a přebitím.
  • Rychlé složení
    Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite se pyšní kompaktním skládacím designem a nízkou hmotností, takže v případě potřeby stačí uvolnit řídítka a sklopit je k zadnímu kolu. Sklopením řídítek získáte praktické držadlo pro snadné přenášení koloběžky Xiaomi, díky čemuž ji můžete vzít s sebou například. do MHD, školy či kanceláře nebo pohodlně uložit do kufru auta. Složení koloběžky Xiaomi Mi Electric Scooter 3 zabere přibližně pouhé 3 sekundy.
  • Mobilní aplikace
    Koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite snadno propojíte s mobilním telefonem pomocí bezdrátové bluetooth technologie. Mobilní aplikace Mi Home umožní kontrolovat kapacitu baterie a hodnotu aktuálního dojezdu. Rovněž jsou zobrazeny informace o ujeté vzdálenosti a maximální dosažené rychlosti.

Technická specifikace

Motor
Výkon: 300 W
Max otáčky: neuvedeno
Max točivý moment: neuvedeno
Kola, brzdy
Brzdný systém: Kotoučová brzda
Typ kol: Nafukovací pneu
Průměr kol: 8,5" (215,9 mm)
Baterie
Provozní napětí: 36 V
Maximální nabíjecí napětí: 42 V V
Jmenovitá energie: 187 Wh
Kapacita baterie: 5,2 Ah
Doba nabíjení: přibližně. 4,5 hodiny
Rozsah teploty nabíjení: 0 °C - 40 °C
Jízda
Rychlostní režimy: 3
Max rychlost: 25 km/h
Tempomat: ano
Dojezd: 20 km
Třída ochrany IP: IPX4
Max stoupání: 14 %
Odpružení: Ne
LED displej: Ano
Funkce: Odhadovaný počet ujetých kilometrů
Bezpečné připojení
Upozornění na chyby
Brzdové světlo
Skládací mechanismus
Stojan
Blatníky
Ostatní
Možnost složení: Ano
Mobilní aplikace: Mi Home Android/iOs
Max nosnost: 100 kg
Max výška jezdce: 120 - 200 cm
Doporučený minimální věk: 16 let
Materiál rámu: Hliníková slitina
Rozměry koloběžky: Rozložená - 1105 x 430 x 1137 mm
Složená - 1104 x 429 x 484 mm
Hmotnost: cca 13 kg

Obsah prodejního balení:

  • Elektrická koloběžka
  • Nabíječka
  • Imbusový klíč ve tvaru T
  • Prodlužovací tryska
  • Šroub 5x
  • Návod k použití
  • Dokumentace


Recenze na Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.