XCOM 2 Collection [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 413251
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

XCOM 2 Collection [Steam] [PC digital]


XCOM 2 je pokračováním cenami ověnčené strategické hry roku 2012 XCOM: Enemy Unknown.

Dvacet let uplynulo od té doby, co světoví vůdci bezpodmínečně kapitulovali před mimozemskými silami a jednotka XCOM, poslední linie obrany planety, zůstala zdecimovaná a rozptýlená. Nyní vládnou Zemi mimozemšťané, staví zářivá města, která naoko slibují skvělou budoucnost pro lidstvo, zatímco tají zlověstný program a eliminují všechny, kteří nesouhlasí s jejich novým řádem.

Pouze ti, kteří žijí na okrajích společnosti, mají určitou svobodu. Právě zde se shromažďuje nová síla, připravená znovu povstat pro lidstvo. Pozůstatky jednotky XCOM, stále útěku, musí najít způsob, jak povstat z popela, odhalit zákeřnou pravdu o okupaci a eliminovat hrozbu mimozemšťanů jednou provždy.


 

  • Převezměte velení nad Avengerem, mimozemsklou zásobovací lodí přestavěnou na mobilní velitelství XCOM. Velte svým úderným jednotkám po celém světě, získávejte podporu veřejnosti a odhalte zlověstné plány mimozemšťanů.
  • Pět tříd vojáků, z nichž každý má vlastní strom dovedností obsahujících i zcela nové schopnosti pro jednotlilvé třídy.
  • Nové herní systémy nabízejí více taktické flexibility v boji. Stav světa ovlivňuje prostředí každé bojové mise. Tajně propadejte nepřátelské hlídky a ukořistěte drahá zařízení a artefakty a zachraňujte VIP a raněné spolubojovníkem tím, že je odvedete na místo vyzvednutí.
  • Různorodé obsazení nepřátel, včetně vynucovatelů mimozemského režimu, Adventů a mocné nové mimozemské druhy, které nabízejí výraznou taktickou výzvu.
  • Konfigurujte a budujte místnosti na lodi Avenger pro nové nové možnosti na bojišti. Používejte vědce a inženýry k výzkumu, vývoji a vylepšení zbraní a brnění.
  • Vydejte se na mise po celém světě, od divokých krajů, přes mimozenšťany ovládaná velkoměsta, až do hlubin mimozemských zařízení. Procedurálně generované mapy nabízí prakticky nekonečné kombinace map, misí a cílů.
  • Komunitní nástroje Vám umožňují vytvořit si vlastní kampaň, taktickou hratelnost, mimozemšťany, třídy postav, strategické funkce a sdílet je v rámci Steam Workshop.
  • Spojujte jednotky lidí a mimozemšťanů a bojujte na náhodně generovaných multiplayerových mapách.
    XCOM 2 Collection obsahuje:
  • Hru XCOM 2
  • 4 DLC balíčky ( Resistance Warrior Pack, Anarchy Children, Alien Hunters, Shen's Last Gift)
  • Expanzi War of the Chosen

    Jedná se o digitální verzi hry XCOM 2 Collection, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 


Recenze na XCOM 2 Collection [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.