Xbox Series S (Holiday Bundle)

Cena s DPH
7 349 Kč
Cena bez DPH: 6 074 Kč
 
Kód produktu: 453628
Microsoft
 
Chceš ušetřit 120 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 7 229 Kč

Xbox Series S (Holiday Bundle) [RRS-00080]


V případě, že si objednáte konzoli s akční nabídkou Game Pass Ultimate, kód vám bude zaslán další pracovní den po vyřízení objednávky!

 

Konzole neumožňuje hraní her z kompaktních disků - nemá optickou mechaniku. Hry lze získat a uchovat pouze v digitální podobě!

XBOX Series S s digitálními bonusy

Pusťte se do boje s konzolí Xbox Series S – Holiday Bundle s devíti kosmetickými prvky ve hře a virtuální měnou pro hry Fortnite, Rocket League a Fall Guys! Jste připraveni hrát?

Jelikož hry Fortnite, Rocket League a Fall Guys si můžete s Xboxem stáhnout a hrát bezplatně, můžete se rovnou pustit do hraní. Přejděte na zcela digitální verzi a dopřejte si rychlost a výkon nové generace za skvělou cenu. Využijte každou minutu hraní naplno s funkcí rychlého obnovení, bleskurychlými časy načítání a hraním s frekvencí až 120 FPS, vše s podporou technologie Xbox Velocity Architecture. Užívejte si digitální hry ze čtyř generací konzolí Xbox se stovkami optimalizovaných titulů, které vypadají a hrají si lépe než kdy předtím.


Obsah digitálních bonusů:

  • BALÍK GILDED HUNTER PACK PRO HRU FORTNITE
    Staňte se obávaným a bezcitným bojovníkem v Hunter Saber Outfitu s tesáky (zahrnuje variantu stylu), používejte legendární sekeru Saber's Fang inovovanou na moderní boj (zahrnuje variantu stylu), projevte svůj styl obalem Hunt Begins a použijte 1000 mincí V-Bu.

  • BALÍK GILDED HUNTER PACK PRO HRU ROCKET LEAGUE
    Vstupte rovnou do své garáže Rocket League s autem Fennec, štítkem Huntress, oranžovým zvýšením výkonu Hexphase, titanovými koly Astro CSX a 1000 kredity Rocket League, které můžete použít k upgrade na Rocket League Pass Premium, vytvoření plánů nebo nákup nejžádanějšího obsahu z obchodu Rocket League Shop.

  • BALÍK GILDED HUNTER PACK PRO HRU FALL GUYS
    Krčte se, ponořujte se, dělejte dřepy a uhýbejte se s balíkem Gilded Hunter Pack pro hru Fall Guys – zahrnuje kostým Falltron Ultra, vyjádření emocí Falltronic, jmenovku Falltronic a 1000 mincí Show-Buck na nákup Fall Guys Season Passu nebo oblíbených vzorů, vyjádření emocí a oslav pro svoji postavu Fall Guy.


Nejmenší Xbox v historii je tady. Konzole nové generace, Xbox Series S s sebou přináší všechny klíčové aspekty pro nejnovější hry: rychlejší načítání, stabilnější obrazová frekvence (frame rate) a bohatší a dynamičtější grafický svět.


Xbox Series S se připojí k Xbox Series X ve své misi postavit hráče do centra zážitků z her a umožnit mu hrát si podle vlastních pravidel.


Xbox_Series_S_banner

Ať už jste nováčkem nebo skálopevným fanouškem Xboxu, Xbox Series S Vás zaujme svojí kompaktností a elegantním designem. Byl navržen tak, abyste mu snadno našli místo ve svém domově nebo jej mohli vzít s sebou kamkoli spolu se svými oblíbenými hrami.


Součástí balení je také bezdrátový ovladač, který je stejně jako konzole v elegantním bílém provedení. Ovladač konzole má vylepšenou ergonomii, hybridní D-podložku (D-pad), texturovaná tlačítka pro lepší uchopení, chrániče před nárazy a také nové sdílecí tlačítko Share Button. Ovladač si můžete zakoupit i samostatně.


Generační skok ve výkonu


Procesor nové generace: Podobně jako Xbox Series X, i Xbox Series S přináší rychlost a výkon nové generace. Díky vyšší efektivitě grafického procesoru AMD RDNA 2 v kombinaci s rozšiřovači virtuální paměti slibuje Xbox Series S výkon a zážitky z her nad Vaše očekávání. Tato vylepšení umožní vývojářům her stejně vysoký výkon i při renderování v nižším rozlišení. Xbox Series S má až 4x výkonnější procesor oproti Xbox One a dokáže poskytnout obrazovou frekvenci na úrovni až 120 fps.


Vylepšené technologie: Zažijte hlubší a svižnější herní možnosti díky podpoře DirectX Raytracing a Variable Rate Shading (VRS - stínování proměnlivou frekvencí). Architentura Xbox Velocity zajišťuje více než 40x větší šířku vlnového pásma I/O oproti Xbox One, díky čemuž se můžete těšit na kratší dobu načítání, stabilnější obrazovou frekvenci a svižné pozastavení her (Quick Resume) pro více titulů najednou.


Audio zážitek: Xbox Series S vás okouzlí také kvalitou audia díky prostorovému zvuku Spatial Sound a podpoře pro Dolby Atmos. A aby toho nebylo málo, pro streamovací aplikace jako například Disney+, Vudu nebo Netflix bude k dispozici také podpora pro Dolby Vision.


Stabilnější obrazová frekvence: Xbox tým se při vývoji zaměřil především na obrazovou frekvenci. Jeho záměrem v případě Series S bylo vytvořit konzoli, která nevyžaduje 4K obrazovku. Výkon grafické procesní jednotky (GPU) Xbox series S je přibližně 3x vyšší oproti Xbox One> a byl designový pro hry při výkonu 1440p/60fps (s podporou do 120fps).


Xbox Series S sdílí s Xbox Series X stejné prostředí, nástroje a možnosti, což umožňuje vývojářům vystavět a snadno umístit jejich obsah na obě konzole, a přitom stále čerpat z výhod jejich unikátních hardwarových možností nové generace.


Kompatibilita a přístup ke hrám napříč 4 generacemi


4 generace her: S Xbox Series S (stejně jako se Series X) můžete hrát tisíce her v digitální podobě napříč 4 generacemi a přenést si i své doplňky z Xbox One. V případě zakoupení kompatibilní digitální hry (bez ohledu na generaci konzole) lze danou hru spustit i na Xbox Series S.


Xbox Game Pass: S Xbox Game Pass získáte přístup k online multiplayer módu, k digitální knihovně obsahující všechny hry vydané Xbox Game Studio ode dne zveřejnění titulu a dalším více než 100 kvalitním hrám. Ultimate a PC Members Game Pass rozšíří online nabídku o dalších více než 60 her od EA (FIFA 20, Need for Speed Heat, Battlefield, The Sims a další). Pro nejširší nabídku možností využijte Xbox All Access.


Smart Delivery: Všechny nové herní tituly budou optimalizovány pro obě nové série. Tituly, které mají podporu Smart Delivery automaticky identifikují použitou konzoli a přizpůsobí její výběr nejvhodnější verze hry. Vámi vybrané digitální tituly si můžete užít bez obav – za hru zaplatíte pouze jednou.


Storage Seagate Expansion Gate: Xbox Series S má také podporu pro Seagate Storage Expansion Card (externí úložiště), které Vám umožní rozšíření paměti ze základního 512 GB SSD úložiště o další 1 TB bez snížení rychlosti a výkonu architektury. Xbox Velocity. (Upozornění - starší hry lze hrát z původních externích úložišť, avšak pro dosažení maximálního výkonu doporučujeme hrát hry, které jsou optimalizovány pro novou generaci, z interního SSD nebo Seagate Storage Expansion Card)


Xbox_Series_S_Xplosion

Technická specifikace  
Procesor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.6 GHz (3.4 GHz w/ SMT Enabled)
Grafický procesor AMD RDNA 2 GPU; 20 CUs @ 1.565 GHz
Výkon GPU 4 TFLOPS
SoC Custom 7nm Enhanced SoC
RAM 10 GB GDDR6 RAM (8 GB @ 224 GB/s / 2 GB @ 56 GB/s)
Maximální výkon 1440p @ 60 fps (120 fps)
Paměť 512 GB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
Možnost rozšíření paměti 1 TB paměťová karta
Zpětná kompatibilita Xbox One, Xbox 360, originální Xbox, Xbox Series X
Optická mechanika Konzole nemá optickou mechaniku!
Výstup možnost HDMI 2.1

Obsah prodejního balení:

  • Herní konzole XBOX Series S
  • 1x herní ovladač
  • Fortnite body
  • Rocket League body
  • FallGuys body


Konzole neumožňuje hraní her z kompaktních disků - nemá optickou mechaniku. Hry lze získat a uchovat pouze v digitální podobě!


Recenze na Xbox Series S (Holiday Bundle)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.