WWI Tannenberg: Eastern Front Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WWI Tannenberg: Eastern Front - PS5
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 436578
MindscapeEN dabing

WWI Tannenberg: Eastern Front [PS4]


Válka mezi Ruskou říší a centrálními mocnostmi.


Tannenberg oživuje obrovské bitvy na východní frontě v 1. světové válce se 64 hráči bojujícími o kontrolu nad klíčovými sektory bojiště, z nichž každý nabízí výraznou strategickou výhodu. Válka mezi Ruskou říší, Německem a jejich spojenci nabízí nový zážitek pro střelce z pohledu první osoby a milovníky historie. Tannenberg nabízí několik herních režimů – včetně vzrušujícího herního režimu Maneuver, který odráží povahu války na východní frontě, protože 64 hráčů bojuje na velkých mapách, kde se cíle a bojové linie stále mění. Prožijte smrtelné bitvy spoluprací se svým čtyřčlenným týmem a využitím svých výrazných schopností. K dispozici je řada historických podrobností včetně realistických zbraní z 1. světové války, autentických uniforem, strašlivé krve a map založených na skutečném bojišti.


Je to totální válka na východní frontě! Od dělostřeleckých bariér a jedovatého plynu až po smrtící těžký kulomet a tvrdou pušku je mnoho zbraní, které je třeba ovládat. Bojiště je nebezpečným místem - vystřelte, mějte oči otevřené a buďte připraveni kdykoli se pustit do divokého boje zblízka. Tato historická hra se odehrává napříč jezery, lesy, horami a zasněženými pláněmi východní fronty – byla inspirována bitvou u Tannenbergu v roce 1914, jednou z nejznámějších obkličovacích bitev v historii. Hráči budou moci ovládat řadu autenticky modelovaných zařízení, která na hřiště přinesly ruské jednotky Frontovik a Cossack, renomovaní lotyšští střelci nebo rumunská pěchota. Případně se mohou připojit k centrálním mocnostem a sloužit v rakousko-uherském K.u.K. jednotka s německou pěchotou nebo v bulharské puškové sekci.


Herní série 1. světové války v současnosti zahrnuje Tannenberg a Verdun (odehrává se na západní frontě). Tito autentičtí střelci z 1. světové války umožňují hráčům vybrat si z řady jednotek z celé války, které bojují o kontrolu nad neustále se měnícími frontovými liniemi.


  • Autentická atmosféra 1. světové války; přesnost ve všem, od map a zbraní až po uniformy.
  • Taktické FPS založené na jednotkách; hrát můžete jako ruské, rumunské, lotyšské, rakousko-uherské, německé a bulharské jednotky
  • Sedm jednotek, 50 a více zbraní, devět velkých map, které hráčům poskytují taktickou svobodu.
  • Rozsáhlé země; velké mapy, z nichž každá obsahuje varianty počasí od sněhu po letní slunce.
  • Režim hry Manévr pro 64 hráčů; zachytit strategické sektory ve velkých bitvách pohybu.
  • Nikdy nebojuj sám; týmová hratelnost a AI roboti pro manévr, abyste se mohli kdykoli připojit k epickým bitvám.


Recenze na WWI Tannenberg: Eastern Front

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.