WRC 9: The Official Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WRC 9: The Official Game - PC DVDWRC 9: The Official Game - PS4WRC 9: The Official Game - XBOX ONEWRC 9: The Official Game - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 414138
NACONEN dabing

Doporučené produkty (1)

WRC 9: The Official Game [PS5]


Po úspěchu WRC 8 má WRC 9 více vylepšení a nových funkcí pro fanoušky rally závodění. S WRC 9 vášniví vývojáři francouzského studia KT Racing vytáhli všechny trumfy, aby opět splnili očekávání fanoušků rally tím, že poskytnou ještě více realistiky a výzev.


WRC 8, považovaný za jeden z nejlepších kariérních režimů v jakékoli závodní hře, byl hitem fanoušků rally. Vrací se ve WRC 9 s vylepšenou herní mechanikou, novými možnostmi na upgrade svého týmu, širší škálou akcí a silnějším spojením s tím, co dělají týmy mistrovství světa během celého roku.


WRC 9 opět dodává rozsáhlý obsah se třemi novými událostmi přidanými do kalendáře: návrat Kenské ikonické Safari Rally, Rally Japonska a jejích náročných úzkých asfaltových cest, překrásné scenérie Rally Nový Zéland a další dvě události se zcela propracovaným prostředím. Fanoušci si budou moci sednout za volant nových klasických automobilů, které zanechaly své stopy v historii WRC.


Aby se zlepšilo a vylepšilo určité chování vozidla, vývojáři se opět zaměřili na realitu fyziky automobilů včetně odpružení, brzdění a přenosu váhy s cílem posunout realistiku na další úroveň. Tato pozornost na detail věrně reprodukuje citlivost vozidel na všech površích a ve všech podmínkách nacházejících se v reálných šampionátech. Speciálně se vývojáři zaměřili také na provedení reálných zvuků aut.


  • Ve WRC 9 se hráči dostanou do srdce nové sezóny FIA mistrovství světa v rally s celým obsahem v ročním závodním kalendáři a mnohem více.
  • 3 nové závodní události: Japonsko, Nový Zéland, Keňa.
  • Více než 50 oficiálních týmů z WRC, WRC 2, WRC 3 a Junior WRC.
  • Více než 15 bonusových vozů, které zanechaly své stopy v historii WRC.


Recenze na WRC 9: The Official Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.