Worms Battlegrounds + Worms W.M.D Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Worms Battlegrounds + Worms W.M.D - XBOX ONE
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 403752
TeamEN dabing

Worms Battlegrounds + Worms W.M.D [PS4]

Worms Battlegrounds
Worms Battlegrounds je nejrozsáhlejší a nejlepší hra ze série Wormsdosud a nabízí více červíků, větší mapy dynamičtější vodu, více zbraní a více možností přizpůsobení, než kdykoliv předtím! Hra Worms Battlegrounds nabízí nádherné 3D vizualizace ve vysokém rozlišení, přičemž ale zachovává klasickou 2D hratelnost, kterou všichni tak dobře známe a milujeme! Nové světelné efekty, nové integrované sociální funkce, díky kterým můžete komunikovat s herní komunitou a zajímavé nové singleplayer a multiplayer režimy dělají titul skutečným next gen Worms zážitkem! Jednoduše řečeno, naleznete zde vše, co byste jako fanoušek Worms mohli chtít a je to také ideálním místem pro start nové hráče! Worms Battlegrounds spojuje dohromady přátel a rodinu v ušlechtilém úsilí o sebezdokonalování, ovládnutí světa a vybuchující ovce!

  • Hrajte spolu s přáteli a dalšími Worms Battlegrounds hráči a vytvořte tým. Zvolte si název pro svůj klan, navrhněte jeho znak a povyšte dalších hráčů do pozice velitele a důstojníků. Následně zapojte svůj klan do ligy a společně bojujte o umístění v tabulce. Nikdo přece nechce prázdnou skříňku na trofeje!
  • 25 singleplayerových příběhových misí přidává množtví různorodosti díky zavedení mechanických vynálezů založených na reálné fyzice, které se objevují v sériivůbec poprvé v historii. Nepřeberné množství zajímavých strojů a mašinek okoření hratelnost a činí ze sólového Worms zážitku mnohem větší zábavu!
  • Více než 200 individuálních možností úprav červíků, 4 vylepšené třídy a 65 zbraní a nástrojů, včetně 10 neskutečně zábavných nových předmětů!
  • Světelný panel ovladače DualShock 4dynamicky mění barvu v závislosti na stavu Vašeho červíka. Červená barva znamená útok a výbuchy, modře barva znamená, že Váš červík je ponořen do vody a na zelená barva indikuje, že Váš červík je otrávený! Pomocí dotykové plochy si můžete také přiřadit až čtyři zbraně pro snadný přístup k těm Vašim nejoblíbenějším.

    Worms WMD
    Známé červíci se vracejí v jejich dosud nejdestruktivnější hře. S úžasným 2D, ručně malovaným vzezřením, novými zbraněmi, představí se i vytváření předmětů, vozidla, budovy a samozřejmě se navrátí milované klasické zbraně s herním stylem, hra Worms WMDbude dosud nejlepším zážitkem ze série.

    Propracujte se přes 30 úrovní se zvyšující se obtížností v kampani, za využití velkého arzenálu klasických a nových zbraní, které budou k vaší dispozici. Využijte nová vozidla pro vytvoření chaosu v řadách nepřátel a využijte budovy pro zisk taktických výhod, při tom jak se pokusíte ovládnout bojiště.

    Postavte se pěti nepřátelům v zábavné taktické válce, kde bude mít každý hráč k dispozici až osm červíků, buď v lokálním, nebo v online multiplayeru, který bude zahrnovat i hraní v žebříčcích. Spľasnite svých protihráčů betonovým oslem. Roztrhejte je na kousky červí masa díky svatému granátu. Spusťte na nich smrtelnou spršku ve vrtulnících, nebo jejich zadlávte do nicoty v tancích. S 80 zbraněmi a pomocnými předměty po ruce, je tato hra zaručeně nejlepším chaotickým dílem.

  • úžasně 2D
    Nejlepší implementace ze série, zcela nový červík a úžasně digitální malované 2D obrázky.
  • vozidla
    Válka mezi červíky zvážní díky představení vozidel. Ovládněte pevninu s tanky, Vzlétněte a rozpoutejte peklo v helikoptérách a více.
  • budovy
    Získejte taktickou výhodu díky schování vašich červíků do budov, čímž je ochráníte před útoky.
  • vytváření předmětů
    Během kol vašich soupeřů už nemusíte jen čekat. Posbírejte bedničky s materiálem, které padají z nebe a vytvořte ďábelské vylepšení zbraní, jako jsou elektrická ovce, koláč s pancéřovou pěstí a svatou minu, kterými zdevastoval nepřátel.
  • Klasická fyzika a herní styl
    Nový engine přetváří pocit fanoušky oblíbené soutěže. Také se znovu představí oblíbené ninjovská lano.
  • Nové a klasické zbraně
    Více než 80 zbraní připravených k okamžitému použití. Najdete mnoho navrátivších zbraní, ale také množství nových přídavků, jako jsou nechtěný dárek, OMG útok, nebo pochybnou telefonní baterii.
  • namontované zbraně
    Kdyby Vám 80 zbraní nebylo dost, můžete vyzkoušet stanoviska s pevně přimontován zbraněmi, které najdete na mapách a díky kterým vytvoříte ještě větší destrukci.
  • Zábavný single player a možnost lokálního nebo online multiplayer hraní
    Hra Worms WMDje nabitá obrovským arzenálem tréninkových misí, kampaní a výzev pro sólo hraní. Vytrénujte se a potom zkuste hrát online, kde v multiplayer módech vytvoříte zkázu, tyto módy zahrnují hry v žebříčcích. V každé hře bude místo pro 6 hráčů s týmem až 8 červíků.




  • Recenze na Worms Battlegrounds + Worms W.M.D

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.