World War Z: Aftermath Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA World War Z: Aftermath - PS4World War Z: Aftermath - PS5
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
Kód produktu: 434286
FocusEN dabing

Doporučené produkty (1)

World War Z: Aftermath [XBOX ONE]


World War Z: Aftermath, poháněná novou generací dynamického Swarm Engine od Sabre, obrací průběh našeho boje o přežití opět proti nemrtvým. Připojte se až ke třem přátelům nebo si zahrajte sami se spoluhráči z AI proti hordám dravých zombie v intenzivních příběhových epizodách na nových místech, která jsou po celém světě zpustošená zombie: Řím, Vatikán a ruský poloostrov Kamčatka.


Nové bitvy y válečného světa:

Obsaďte Vatikán během epického střetu v Římě a spojte síly s pozůstalými na zasněženém ruském poloostrově Kamčatka ve zcela nových příběhových misích. Hrajte za nové i známé postavy a bojujte proti nemrtvým v brutálním novém kontaktním systému, likvidujte zombíky pomocí jedinečných chvatů, dvou zbraní najednou, jako je například třeba srp a sekáček na maso. Odrážejte útoky nových nemrtvých oblud včetně rojů masožravých krys, které váš tým uvrhnou do úplného chaosu.


Nová generace zombií:

Hrajte v úžasném rozlišení 4K | 60 FPS. Prožijte nekonečné vlny stále obtížnějších zombií v novém herním režimu Horde Mode XL, který obsahuje o několik set zombií na obrazovce více, než tomu bylo dříve možné. Horde Mode XL vyjde v rámci bezplatné aktualizace po vydání na PC.


Sofistikovaný rozvoj a nová perspektiva:

Užijte si napínavou novou perspektivu díky podmanivému režimu pro pohled první osoby, který vychází poprvé v Aftermathu. Rozvíjejte osm jedinečných tříd - the Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster a zbrusu nový Vanguard class -, z nichž každá má vlastní herní styl. Přizpůsobte si zbraně, zdolejte každou výzvu a plňte nové denní mise se speciálními modifikátory, za které získáte bonusové odměny.




Recenze na World War Z: Aftermath

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.