Wonderbook: Walking with Dinosaurs PS3

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 227967
PlayStationCZ dabing

Wonderbook: Walking with Dinosaurs [PS3]

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .



Pod zemským povrchem je ukryta hromada pravěkých příběhů, které čekají na odhalení. Nabízíme Vám skvělou príležitsoť vstoupit mezi paleontologů s hrou Wonderbook: Walking with Dinosaurs. Proměňte si pokoj na paleontologické naleziště.

Vydejte se na dobrodružství do pradávné historie, kdy světu vládli dinosauři. Seznamte se s Patch a Jehlou, hvězdami 3D filmu BBC Putování s dinosaury, i s celou řadou dalších postav, které na Vás hře čekají.

Hra se ovládá pomocí pohybového ovladače PlayStation Move a knihy Wonderbook, díky kterým můžete odhalovat miliony let staré tajemství, která doslova ožijí před Vašima očima.

Seznamte se s predátory vzbuzujícími obrovský respekt a staňte se součástí nelítostných bojů na život a na smrt v prostředí pravěku, které se postará o nezapomenutelný zážitek. V jedné kapitole budete mít také neopakovatelnou příležitost dozvědět se více o nových vzrušujících dinosaurech, kteří se objevili ve filmu Walking with Dinosaurs: The 3D Movie.



  • Procházejte se mezi ohromnými býložravci, jako byl triceratops nebo stegosaurus a postav se tváří v tvář smrtícím predátorům včetně mapusaura a tyranosaura.
  • Zažijte dobrodružství i nebezpečí, které se skrývají v prehistorických světech.
  • Seznamte se s Patch a Jehlou, hvězdami filmu Putování s dinosaury v 3D is celou řadou dalších nových postav.
  • K interakci s dinosaury využijte svůj hlas či naklánějte, otáčejte, nebo se dotýkejte knihy Wonderbook.





    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye , nebo PlayStation Move Starter Pack a knihu Wonderbook!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ dabingEN dabingPL dabingHU dabing

    Recenze na Wonderbook: Walking with Dinosaurs

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.