Wolfenstein: Youngblood [Bethesda Launcher]

Digitální distribuce
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 414083
BethesdaEN dabing

Wolfenstein: Youngblood [Bethesda Launcher] [PC digital]


BJ Blaskowicz, hrdina druhé Americké Revoluce, je nezvěstný. 19 let po událostech z Wolfenstein 2: The New Colossus, Bj zmizel po misi v nacisty okupované Paříži. Nyní, po letech tréninku a vedení od jejich v boji zkušeného otce, BJova dvojčata Jess a Soph jsou nuceně k akci. Spojte se s novými postavami z bojovníků za mír a vydejte se proti znepokojujícímu vzhledu zvrácené, alternativní reality Paříže v roce 1980.


Spojte síly s kamarádem nebo AI společníkem v prvním moderním kooperačním Wolfenstein dobrodružství. Použijte nové týmové manévry, zvyšte počet voltů s devastující silnou novou zbraní Electrokraftwerk a ukažte se s novými skiny a emotami.


Nejlepší léta, toto opravdu nejsou. Hra představuje trýznivý pohled na ikonické památky Paříže od pografitovaných ulic po v kůži oděných nacistů a zcela novým soundtrackem inspirovaný heavy synth tóny klasických akčních filmů.


Noste nově vylepšenou power armor technologii a zbraně abyste rozdupali nacistickou spodinu. Získávejte úrovně, prozkoumejte a splňujte mise k odemykání nových dovedností, nástavců zbraní, vynálezů, kosmetických úprav a více výstroje, která doplňuje váš herní styl.



Recenze na Wolfenstein: Youngblood [Bethesda Launcher]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.